AnnonceLuk annonce
Endnu en fest i Den 8. Himmel

10-07-2019

Tirsdag den 23. juli underholder Cocobongobandet i Klosterparken i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Så er der snart fest i Den 8. Himmel igen. Denne gang med Ulla Abdullas Cocobongoband.

Tirsdag den 23. juli synger Cocobongobandet den skønneste jazz, calypso, hiphop og rock om Sille Krokodille og Loppen Bobbe i Klosterparken i Kalundborg. Man får dansesved i skoene, blanke øjne og en sjov dag sammen med Ulla Abdulla og hendes Cocobongoband.

”Jeg synes bare, at det er Danmarks bedste partyband for børnDet bliver en vild fest. Husk luftguitaren,” siger Henrik Birk Nielsen, som er en af arrangørerne.  

Ulla Abdulla, som egentlig bare hedder Ulla Britt Simonsen og er sanger i bandet, fortæller, at de laver al deres musik selv, og at de går meget op i at lave shows, der tager børn alvorligt, og at de samtidig bliver en rigtig dansefest med musik i mange genrer.

Koncerten afholdes i Klosterparken i Kalundborg tirsdag den 23. juli  kl. 10.30. Billetter købes ved indgangen. Man kan betale kontant eller med MobilePay.

Der er i øvrigt flere koncerter i Den 8. Himmel på vej. Tirsdag den 30. juli kommer Katrine Bille fra Ramasjangs Luk op luk i, og lørdag den 10. august er der dobbeltkoncert med både Sigurd Barrett og ”Jeppe & Jazzhyænerne”. Koncerten den 10. august er arrangeret sammen med Kalundborg Rocker, og bliver afholdt på festivalpladsen på Gisseløre. Har man købt armbånd til Kalundborg Rocker, kommer man gratis indFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0