AnnonceLuk annonce
Smukke tegninger på Kalundborg Bibliotek

09-04-2017

Et af Lea Hartmanns værker, der bl.a. ses på Kalundborg Bibliotek i hele maj måned.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I hele maj måned udstiller den lokale kunstner Lea Hartmann sine tegninger på Kalundborg Bibliotek.

Lea Hartmann er en lokal kunstner fra Røsnæs. Hun samler sin inspiration i de smukke omgivelser blandt de skønne blomster og de spændende dyr.

"Jeg prøver at frembringe naturtro omkredse, og derpå lade former og mønstre lege indeni, både med og uden farve," fortæller Lea Hartmann.

I 2007 begyndte Lea Hartmann at male med olie og akryl. Efter en tid holdt hun en længere pause på flere år. Først i løbet af 2014 kom hun lige så stille i gang igen, denne gang med de såkaldte 'doodles.', og her fandt hun sin rette hylde. 

Lea Hartmann har solgt sin kunst i det meste af Skandinavien - Norge, Sverige, Grønland og Færøerne, men også til USA, England og Iran.

"Det betyder meget for mig at kunne nå ud på tværs af landegrænser, men udstillingen på Kalundborg Bibliotek er også vigtig for mig, da det er mit første samarbejde med Kalundborg kommune. Jeg er sikker på, at også sætter pris på den mulighed det er, at kommunen stiller biblioteket til rådighed for både nye og garvede kunstnere. For én så 'grøn' som mig, er det en gave at kunne få lidt erfaring i at udstille. Jeg håber at gæster og brugere på biblioteket vil få inspiration og en god oplevelse med hjem. Jeg glæder mig til at vise hvad jeg har lavet,” fortæller Lea Hartmann.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0