AnnonceLuk annonce
Smørrebrød er blevet et kæmpe banko hit

17-10-2019

En bankogevinst på 10 stk. lækkert smørrebrød, er blevet et hit. Foto: Jens Nielsen

Af Jens NIelsen

Hver onsdag året rundt samles banko entusiaster i Kalundborghallen til banko, hvor der kan vindes en række af flotte præmier. Som noget forholdsvis nyt, bliver der nu også spillet om lækkert smørrebrød, og det er blevet et kæmpe hit blandt deltagerne.

I snart 40 år har Niels-Erik Sørensen, formand for H.F Vestsjællands Venner, og Kalundborgs svar på Banko Carl, været opråber til bankospil, bl.a. hver onsdag året rundt i Kalundborghallen.

Her kan de mange deltagere vinde flotte præmier, bl.a. kødvarer, og som noget forholdsvis nyt, bliver der nu også spillet om gavekort til 10 stk. smørrebrød, og det er blevet et kæmpe hit.

”Det viser sig, at alt hvad der hedder flæskesteg, oksesteg, mørbrad, det er stadigvæk godt, men vores allermest populære gevinst er blevet smørrebrød, det havde jeg aldrig drømt om,” fortæller Niels-Erik Sørensen, og fortsætter,

”Vi oplever at dem som har vunder fx en svinekam, kommer og spørger om man kan bytte gevinsten til smørebrød, jeg havde aldrig drømt om at det skulle blive så populært.”

De mange kødgevinster og det lækre smørrebrød bliver leveret af Meny Kalundborg hver eneste onsdag leverer 52 kødgevinster til H.F. Vestsjællands Venner.

Meny købmand Peter Egebæk er ikke overrasket over den store interesse for at vinde 10 stk. højt belagt smørrebrød. I Meny er smørrebrød også en meget populær vare, faktisk smøres der så mange stykker smørrebrød at tre til fire medarbejdere hver dag ikke laver andet end smørrebrød, både til salg i forretningen, men også rigtigt meget ud af huset til firmaer, foreninger og private.

”Det er som med stegt flæsk med persillesovs, der er Danmarks nationalret, smørrebrød er lidt det samme, bare inden indenfor convenience varer,” siger Peter Egebæk.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0