AnnonceLuk annonce
Smittetallet stiger fortsat i Kalundborg Kommune

18-08-2020

Af Jens Nielsen

Antallet af borgere i Kalundborg Kommune som er, eller har været smittet med COVID-19 stiger forsat.

Indtil d. 15. juli var der 80 borgere i Kalundborg Kommune, der var, eller har været smittet med COVID-19, et tal som lå stille i flere uger, herefter steg antallet af smittede i takt med, at smittetallet også steg i andre dele af landet.

Den 31. juli var tallet for Kalundborg Kommune så steget til 97, og i dag tirsdag d. 18. august, er tallet steget til 104, det er en mere end i går, i følge Statens Serum Institut, som hver dag kl. 14 udsender en liste over coronasituationen i Danmark,

I alt er 9803 borgere i Kalundborg Kommune nu testet for COVID-19.

Der er konstateret 115 nye bekræftede smittetilfælde i hele landet det sidste døgn. Der er derfor stadig god grund til at overholde myndighedernes retningslinjer om, at vaske hænder ofte, eller bruge håndsprit, holde afstand, undgå direkte kontakt og nys og host i ærmet.

På baggrund af det stigende smittetryk anbefaler Sundhedsstyrelsen nu brug af mundbind i den kollektive trafik i hele landet på alle tidspunkter af døgnet. Kravet om brug af mundbind træder i kraft fra lørdag d. 22. august.

Dog vil visse persongrupper være undtaget bl.a. børn. Samtidig anbefaler Sundhedsstyrelsen, at personer i øget risiko for alvorligt forløb af COVID-19 bruger mundbind i alle de situationer, hvor det ikke er muligt at holde den anbefalede afstand på to meter.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0