AnnonceLuk annonce
​​​​​​​Småt er godt - stort er lort

11-02-2019

Spændende foredrag med Knud Romer i Kalundborg. Foto: Anders A.

Småt er godt - stort er lort - provinsen og alle de andre.

Oplev et tankevækkende og klassisk Knud Romer foredrag om måden “vi” behandler de andre” på. Det er altid de andre, der dør, de andre, der bliver gamle, de andre, der bliver skilt, de andre, der bliver syge og får sindslidelser, de andre, der bliver fyret, de andre, der bliver hjemløse og de andre, der er indvandrere.

Foredraget foregår Mandag den 25. februar kl. 19.00-21.00 i Kalundborg Hallerne, mødelokale 4, indgang D

Knud Romer mener, at begrebet Udkantsdanmark er ”en fucking joke.” Folketingets politikere vil have mere nærhed, tryghed og et Danmark i balance. Men hvordan står det til med rigets tilstand? Og hvilke udfordringer står vi overfor?

”Alting forfalder – det er fandme en svinestreg, som vi i fællesskab må få løst! Og det starter med dette foredrag” – siger Knud Romer.

»Småt er godt og stort er lort«, hævder Knud Romer, for man kan ikke regere Danmark som en by, for Danmark er et land!  Og, fortsætter han, økonomi er ikke et mål men et middel, og midlet skal bruges på nogle mål, der bliver bestemt af menneskelige hensyn, moralske hensyn, æstetiske hensyn og så skal vi prøve at tænke mennesket igen.

Knud Romer slutter sit karske opråb fra Altinget med, at vi skal give magten tilbage til kommunerne, så vi sammen kan skabe liv lokalt.

Foredraget er arrangeret af Kalundborg Biblioteker og foregår i Kalundborg Hallerne, mødelokale 4, mandag d. 25. februar kl. 19.00. Billetter købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside kalundborgbib.dk - Det Sker, eller ved fremmøde på bibliotekerne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0