AnnonceLuk annonce
Småskader kan nu ordnes på bare en dag

06-08-2020

Med den nye uv lampe kan småskader klares væsentligt hurtigere. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Autolakering i Ugerløse uden for Kalundborg har fået et nyt værkstøj, som gør arbejdsgangen væsentligt hurtigere når det drejer sig om maling af småskader. Faktisk kan bilen gøres helt færdig på en enkelt arbejdsdag.

Rigtigt mange af de opgaver som Kalundborg Autolakering udfører, er maling af småskader på biler, en forholdsvis lang proces som gør, at der skal være plads til mange biler samtidig.

Nu har Kalundborg Autolakering købt en speciel uv lampe som gør at arbejdet kan kortes ned til ingen tid.

”Når skaden på en bil er spartlet, så skal den have grunder, det skal tørre til dagen efter inden vi kan slibe og male, men med den nye uv lampe og en speciel grunder tager det bare to minutter for grunderen at tørre, på den måde går det væsentligt hurtigere at få bilen færdig og vi behøver ikke at køre bilen ind i sprøjtekabinen flere gange, det hele klares i en arbejdsgang,” forklarer Emil Olsen, der sammen med Morten Sonne Faigh ejer Kalundborg Autolakering.

”De værksteder som kommer med bilen, har jo også typisk givet kunden en lånebil, den kan så også komme hurtigere tilbage, så det er en gevinst både for vores kunder og for os, som hurtigere kan få ordrene igennem,” siger Morten Sonne Faigh

Den nye uv lampe ligner mest en boremaskine hvor borepatronen er skiftet ud med et lampehoved, men det violet lys har altså en magisk effekt sammen med den rigtige grunder.

Kalundborg Autolakering tilbyder faktisk også at rette bulen ud hvis der blot er tale om mindre skader.

Inden bilen skal sprøjtelakeres skal den helt rigtige farve findes, hertil har Kalundborg Autolakering en farvemåler som måler bilens farve, på den måde sikres, at farven på skaden er helt nøjagtig magen til resten af bilen.

3-års fødselsdag

Til oktober er det i øvrigt 3 år siden, at Morten Sonne Faigh og Emil Olsen startede Kalundborg Autolakering i en af de store haller hos det tidligere Frovin Døre og Vinduer i Ugerløse.

I starten var lejemålet på 500 kvadratmeter, men er siden udvidet til det dobbelte og Kalundborg Autolakering har i dag fire medarbejdere inklusiv de to indehavere.

I starten af coronapandemien kom der et dyk i ordrebogen, men nu er der masser af opgaver at tage fat på.

 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0