AnnonceLuk annonce
Slut med bilkørsel i gågaden

18-05-2020

Af Jens Nielsen

Tilbage i efteråret vedtog Teknik- og Miljøudvalget, at trafikken i bl.a. den nordlige ende af Skibbrogade skulle begrænses. Nu er vejen blevet lukket med tre pullerter.

Den nordlige ende af Skibbrogade har i lang tid været plaget af bilkørsel, selv om det er en gågade, til stor gene for de handlende og gående.

Tilbage i efteråret 2019 vedtog Teknik- og Miljøudvalget at trafikken i gaden skulle dæmpes ved at opsætte tre pullerter ved indkørslen i Bredgade.

Nu er de tre pullerter så blevet sat op, og dermed er det helt slut med at køre ind i gaden, både for eventuelle kunder til gadens forretninger, men også for varekørsel.

”Vi har lagt meget vægt på, at der skulle være en dialog mellem kommunen og de handlende i gaden, og der har været afholdt flere møder hvor man er blevet enige om hvordan det skulle udføres,” fortæller Jakob Beck Jensen, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Der var også planer fremme om, at der skulle opsættes pullerter i Kordilgade, som selv skulle kunne køre op og ned, men det er udsat indtil videre.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0