AnnonceLuk annonce
Erhvervsrådet stopper Kalundborgmesse

11-01-2018

Kalundborgmesse 2017. Foto: Jens Nielsen

Der bliver ikke nogen Kalundborgmesse i år – i hvert fald ikke, som vi kender den. Kalundborgegnens Erhvervsråd har besluttet, at de ikke længere vil afholde Kalundborgmesse.

Bestyrelsen for Kalundborgegnens Erhvervsråd besluttede på sit møde i december sidste år, at Erhvervsrådet ikke fremover vil afholde Kalundborgmessen. Kalundborgegnens Erhvervsråd fortæller, at beslutningen er truffet ud fra, at bestyrelsen ønsker at udnytte Erhvervsrådets ressourcer optimalt, og på en måde, der sikrer størst mulig værdi for medlemsvirksomhederne.

”Kalundborgmessen har været en stor succes, men har i dag en karakter, hvor den i højere grad er en forbrugermesse end en messe der er relevant for Erhvervsrådets samlede medlemsskare,” skriver de i en pressemeddelelse.

Kalundborgegnens Erhvervsråds har også besluttet, at de vil tage kontakt til Vores Kalundborg (Handelsstandsforeningen) med henblik på, at de måske kan videreføre Kalundborgmessen. De skriver endvidere i pressemeddelelsen, at bestyrelsen i Kalundborgegnens Erhvervsråd mener, at Kalundborgmessen er drejet mere i retning af en forbrugermesse, som er relateret til detailhandelen.

”Den må rigtig gerne fortsætte hos andre aktører, da den ikke falder ind under den type aktiviteter, som bestyrelsen i fremtiden ønsker skal skabe en anden værdi for virksomhederne,” skriver de.

Bestyrelsen vil gerne hjælpe Vores Kalundborg på vej. Derfor tilbyder de, at Kalundborgegnens Erhvervsråds sekretariat kan hjælpe Vores Kalundborg i forbindelse med planlægning og gennemførelse af en messe i 2018.

På den baggrund har erhvervsdirektør Hans Søie haft et møde med formand for Vores Kalundborg, Henrik Petersson og næstformand Keld Haapanen. De er begge positivt indstillede over for muligheden, men oplyste, at Vores Kalundborg først kan tage stilling til, hvorvidt de vil skabe en messe i fremtiden på et møde den 30. januar 2018.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0