AnnonceLuk annonce
Slut med 30’erne

09-01-2019

Købmand Peter Egebæk fejrer 40-års fødselsdag idag onsdag d. 9. januar. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I dag fylder købmand Peter Egebæk 40 år. Det er egentlig ikke noget, han tænker så meget over, for ham er alder bare et tal. Dagene går, og han har altid travlt, men han elsker også, hvad han laver.

Købmand Peter Egebæk fylder i dag 40 år, men farten bliver bestemt ikke sat ned foreløbig. 40 år er jo heller ingen alder. Der venter gode år forude. Faktisk er 40’erne de nye 30’ere.

”Jeg tænker faktisk ikke over, at jeg fylder 40. Den ene dag tager den anden, men alder betyder heller ikke rigtig noget for mig. Flere og flere spørger dog, hvordan jeg har det med 40’erne, og jeg har det da meget godt, tænker jeg. Jeg ser meget lyst på livet, så for mig er det helt fint at blive 40. Flere har faktisk sagt til mig, at det er nu, man har nogle af de bedste år. Den tror jeg på. Jeg er ung, rask og rørig, og Michael og jeg har vores projekt med Meny, - det er jo vores ”lille barn”. Det er fedt at vide, at vi kan kaste os 100 pct. over det i de næste år,” fortæller Peter Egebæk og fortsætter:

”Jeg er faktisk meget struktureret som person, men den struktur har jeg ikke rigtig fundet efter, at vi købte Meny, men føler, at den er ved at komme nu, hvor der kommer mere ro på. Jeg kan godt lide, at ting er strømlinede og pæne. Jeg kan ikke lide kaos.” 

Tid til ro

Netop ro i livet er noget af det, Peter Egebæk indimellem savner. Han er typen, der elsker at have mange bolde i luften, og slet ikke kan lade være. 

”Det har vi snakket meget om, og det kommer også. Men lige nu glæder jeg mig bare over, at vi snart skal på ferie sammen med familien, og her kan få lidt fred og ro samt tid til familien, som der til dagligt ikke er så meget tid til. Mit liv har udviklet sig markant, siden jeg var almindelig lønmodtager, men jeg savner det egentlig ikke. Jeg savnede udfordringer dengang. Men havde jeg kendt udfordringerne ved at have Meny, havde jeg nok tænkt mig om en ekstra gang, men jeg ville ikke undvære det. Det, der bliver spændende i de kommende år er, at drifte en sund virksomhed, og trykke på de knapper, der skal justere tingene her og der.”

Faktisk er Peter Egebæk fascineret af det spirituelle, og ville også gerne have mere tid til den slags, men tænker, at det kommer en dag. 

”Jeg dyrkede yoga før i tiden, og ville gerne noget mere af den slags igen. Jeg ville også elske, hvis jeg bare kunne sætte mig ned med en bog, eller bare sidde og nyde naturen, nyde roen, men det er jeg altså ikke så god til. Der skal ske noget. Men den ro kommer forhåbentlig på et tidspunkt.

Et travlt liv har omkostninger

At være selvstændig og have et supermarked som Meny fylder meget i Peter Egebæks liv, men det har også omkostninger på den private front altid at have travlt. 

”Der er desværre nogle af vores tidligere venskaber, der er gledet ud i sandet, men så opstår der heldigvis nye venskaber også. Vi har altid været store familiemennesker, måde Michael og jeg, og på den front kan vi også godt mærke, at vi ikke helt på samme niveau kan være med. Vi må sige nej tak til mange familiefødselsdage, og traditioner kan være svære at holde, ligesom det at deltage i forskellige familiearrangementer ved fx højtider pga. forretningen, er svært, men vores familie forstår. Sådan er det, og det er for en tid, så falder der mere ro på. Lige nu elsker vi, hvad vi laver, og er så meget sammen med familie og venner som muligt.”

Peter Egebæk er oprindelig fra Bording i Midtjylland. Han forlod jobbet som salgschef hos Stelton i København til fordel for at blive købmand i Kalundborg tilbage i 2015, hvor han købte det, der i dag er Meny Kalundborg, sammen med sin kæreste, Michael Skovgaard Rasmussen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0