AnnonceLuk annonce
Slip af med rynkerne

16-02-2017

Katja Gravesen, Slagelse, vil besøge Kalundborg Helseklinik en gang om måneden. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Kalundborg Helseklinik i Vænget, Kalundborg, kan nu også tilbyde sine kunder effektive laserbehandlinger.

Birgitte Cetti, indehaver af Kalundborg Helseklinik, kan, som en nyhed, nu også tilbyde sine kunder effektive laserbehandlinger.

Helseklinikken har lavet en fast aftale med autoriserede laserterapeut, Katja Gravesen, Slagelse, som vil besøge forretningen cirka en gang hver måned.

”Vi lytter til vores mange kunder og klienter i klinikken og prøver løbende at imødekomme forespørgsler på forskellige behandlinger. Vi har været rigtig heldige at få kontakt til en af de første laserterapeuter i Danmark, som har fantastiske resultater med både karsprængninger, hårfjerning og rynke reduktion og har lavet en fast aftale om behandlinger i Kalundborg Helseklinik”, fortæller Birgitte Cetti.

Katja Gravesen, der har mere end 17 års erfaring, varetager både konsultation og behandling og Katja har også en dygtig sygeplejerske med, som forestår de lovpligtige forundersøgelser og også foretager laserbehandlingerne.

Generet af karsprængninger?
Hvis man er generet af karsprængninger, kan de fjernes, med professionel laser-teknik, på både krop og ansigt. Laserbehandling er fortsat en sikker og hurtig løsning for behandling af karsprængninger, derved undgår du yderligere spredning i huden, som ofte ses hos personer med tendens til karsprængninger.

Kan dine hår fjernes permanent med laser?
Behandlingen er mest effektiv på mørke hår, grundet den store koncentration af melanin i mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Jo lysere hud, desto bedre virkning. Gråt, hvidt, rødt eller blondt hår er ikke modtagelig for behandlingen, da der ikke er nok farvestof i hårsækkene. Lyset som anvendes ved behandling af uønsket hårvækst, er helt ufarligt. Vurderer man, at behandling af den uønskede hårvækst, ikke vil have en effektiv effekt, findes der andre muligheder for reduktion af hårvækst. 

Rynkereduktion
Bevar din hud ungdommelig. Hudforyngelse af huden kan foretages med IPL (finere rynker) og laser (dybere rynker).

Første gang laserbehandlinger tilbydes i Kalundborg Helseklinik, er fredag d. 24. februarKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0