AnnonceLuk annonce
Slagelsevej spærret for trafik

13-07-2020

Dele af Slagelsevej i Kalundborg er spærret for kørende trafik mens vejen asfalteres. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mandag morgen er asfaltarbejdet på Slagelsevej i Kalundborg gået i gang, det betyder at Slagelsevej er spærret for kørende trafik.

Fra i dag mandag den 13. juli og frem til fredag den 24. juli vil dele af Slagelsevej i Kalundborg være spærret for biler. Et omfattende asfaltarbejder er sat i gang

Asfalten på Slagelsevej, lige efter jernbaneoverskæringen og nogle hundrede meter ind mod byen, har længe været i meget dårlig stand og til stor gene for både cyklister samt bilister. Men nu kommer der helt ny asfalt på fra jernbaneoverskæringen på Slagelsevej og ned til rundkørslen ved Sct. Jørgensbjerg. 

Det betyder af Slagelsevej er spærret for kørende trafik. Asfaltarbejdet er inddelt i etaper, og der er taget mest muligt hensyn til både beboere i området samt forretningsdrivende. Fra Stationsvej kører asfaltarbejdet til jernbaneoverkørslen og videre ad Østre Havnevej til rundkørslen ved OK-tanken i uge 29. Anden etape er strækningen fra Stationsvej til rundkørslen ved Sct. Jørgensbjerg udføres i uge 30.

Man vil stadig kunne køre til Rema 1000 og benytte sig af den østlige cykelbane på Slagelsevej under vejarbejdet. 

En lille del af asfaltarbejdet ved jernbaneoverskæringen skal foregå i dialog med Banedanmark, der ejer det lille vejstykke på hver side af skinnerne. Her skal arbejdet pga. togene foregå om natten, og der skal stå vagter af hensyn til sikkerheden.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0