AnnonceLuk annonce
Slagelsevej (næsten) åben igen

01-11-2019

En asfaltmaskine stod fredag eftermiddag midt på Slagelsevej og spærrede for trafikken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Slagelsevej i Kalundborg har været spærret siden først i september. Fredag eftermiddag blev afspærringen så ophævet, men en asfaltmaskine står dog stadig midt på vejen.

Siden d. 9. september har Slagelsevej i Kalundborg været spærret ved nr. 139 på grund af renovering af broen over Fuglebækåen.

Fredag eftermiddag blev afspærringen så fjernet, da arbejdet er færdigt, dog står der en asfaltmaskine i vejen, for at trafikken igen kan passere uhindret.

Asfaltmaskinen er efterladt bag afspærringen efter brug, men nu er skilte og afspærring altså fjernet og maskinen står noget uheldigt midt på Slagelsevej, så bilerne kan kun passere ved at køre op over cykelstien.

Et par håndværkere på stedet, som var i gang med at montere jerngitteret på broen havde haft fat i firmaet som ejer asfaltmaskinen, men de havde ikke i sinde at flytte maskiner, derfor er politiet nu kontaktet, om de så kan få firmaet til at flytte maskinen vides ikke, men uheldigt placeret, det er den, især når det bliver mørkt kan der opstå farlige situationer, da den ikke er afmærket.

Når engang den uheldigt placeret asfaltmaskine er fjernet, kan trafikken altså igen uhindret køre hele vejen gennem Slagelsevej, til glæde for bilisterne og firmaer på Slagelsevej.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0