AnnonceLuk annonce
Skuddrab var et baghold

27-11-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 17. november blev to mænd dræbt af skud, og en livsfarligt såret på parkeringspladsen bagved Meny i Kalundborg. Gerningsmændene er endnu uidentificerede, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger var der tale om et baghold.

Flere af hinanden uafhængige, og i øvrigt anonyme, kilder med kendskab til miljøet har fortalt til Ekstra bladet, at to af ofrene tilhørte den relativ nye gruppe Sydkystgruppen, som primært holder til på Københavns Vestegn, mens det tredje offer var relateret til banden Gremium.

Ekstra Bladet har fået aktindsigt i et såkaldt konfliktnotat fra Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC). I notatet fremgår det, at der pt. verserer en væbnet konflikt mellem Loyal To Familia (LTF) og Sydkystgruppen.

En såkaldt ’bytter’ for kidnapning

I begyndelsen af november blev et medlem af LTF kidnappet og udsat for grov vold og mishandling. Efterfølgende jagtede ukendte personer i bandemiljøet gerningsmændene bag kidnapningen, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev en familie på den københavnske Vestegn opsøgt i den forbindelse. Københavns Vestegns Politi har tidligere bekræftet over for Ekstra Bladet, at man i forbindelse med voldssagen mod LTF'eren efterforsker en trusselssag, hvor ukendte gerningsmænd er trængt ind i et privat hjem. Ifølge Ekstra Bladet vurderer kilder, med indgående kendskab til miljøet, at skuddrabene i Kalundborg kan tolkes som en såkaldt 'bytter' for kidnapningen.

Politiet vil på nuværende tidspunkt ikke bekræfte Ekstra Bladets informationer.

To dræbt efter skyderi


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0