AnnonceLuk annonce
Skt. Hans bål på vandet

18-06-2019

I år bliver der igen fejret Skt. Hans aften i Kalundborg Havnepark, i år med bål på vandet. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Har man lyst til hygge, god stemning og Skt. Hansbål, er Kalundborg Havnepark et bud til Skt. Hans aften på søndag, hvor bålet i år vil brænde på vandet. 

Sankt Hans bliver i år en dag for hele familien. Der er program fra kl. 15, og det bliver en sjov og festlig dag for både store og små. Kl. 21 tændes bålet på vandet, efter at Ole Glahn, formand for Kultur- og Fritidsudvalget har holdt båltalen. Bålet tændes af Kalundborg Roklub, der sejler ud i kajakker. 

Aktiviteter hele eftermiddagen

Hele dagen spiller DJ’s For You stille loungemusik, for at sætte stemningen., og der vil også være aktiviteter for børn og unge hele dagen på pladsen. Man kan fx tage et familiefoto ved Selfie-maskinen, gå på skattejagt, få ansigtsmaling i teltet hos Ungdommens Røde Kors, eller lave din egen blomsterkrans i blomsterværkstedet (medbring gerne egne blomster). For de lidt mindre vil der blive læst historier op på græsset, mens man kan slænge sig i puderne. Man kan også være med til at træne med Raklev Håndbold i sandet. Derudover kan man, som altid, spille beachvolley, bordfodbold, panna og bordtennis i havneparken – eller tage en dukkert i badezonen eller lege på legepladsen. Endelig laver De Grønne Pigespejdere bål, hvor man kan lave snobrød eller pandekager mellem kl. 15 og 18.

Kultur og Fritid som arrangør

Denne gang er Kultur og Fritid arrangør, og arrangementet er planlagt i samarbejde med Lykke Møller Jensen og Magnus Jensen, der læser til Eventkoordinatorer på Allikelund. Lykke Møller Jensen og Magnus Jensen har tidligere været i praktik i Kultur og Fritid, og det var i denne forbindelse at de blev involveret i planlægningen af Sankt Hans. Med i planlægningen er også Josephine Bjerg Jensen, der er i praktik i Kultur og Fritid, og er uddannet inden for Performance Design og Byplanlægning.

Program

  • 15.00 - 21.00 Musik med DJ's For You (stille stemningsmusik)
  • 15.00 - 21.00 Tag en selfie ved selfie-maskinen!
  • 15.00 - 17.00 Skattejagt og ansigtsmaling med Ungdommens Røde Kors
  • 15.00 - 18.00 Krea-værksted: Kom og lav din egen blomsterkrans
  • 15.00 - 16.30 Strandhåndbold-aktiviteter i sandet med Raklev Håndbold 
  • 15.00 - 18.00 Lav snobrød og pandekager ved ’’børnebålet’’ med De Grønne Pigespejdere
  • 15.00 +16.00+17.00 Højtlæsning på græsset (Sankt Hans historier) 
  • 21.00 - Båltale, båltænding og sang. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0