AnnonceLuk annonce
Ny jernhandel i Kalundborg

21-10-2016

Mohamad Salale har købt jern- og skrotpladsen på Langagervej. Foto: Jens NIelsen

Af Jens Nielsen

Salale Jern & Metal ApS fra Slagelse har i denne uge overtaget den tidligere jernplads/skrotplads på Langagervej 2 i Kalundborg.

Den store danske skrotvirksomhed H J Hansen har i flere år drevet jern- og skrotplads på Langagervej, men virksomheden trak sig ud af Kalundborg i april og satte bygninger og grund til salg, det hele er nu solgt til Slagelsefirmaet Salale Jern & Metal ApS som genåbner pladsen på mandag den 24. oktober.

Det er 28-årige Mohamad Salale der står bag firmaet, et firma han selv startede for otte år siden, og som nu er vokset igen med etablering i Kalundborg.

Der er ansat to mand til at passe afdelingen i Kalundborg, så nu har firmaet 10 ansatte.

Salale Jern & Metal ApS har alle miljøgodkendelser til at modtage skrotbiler, så den mulighed får kunderne nu også i Kaludborg, det er flere år siden der har været et firma i byen hvor en gammel skrotbil kunne afleveres, den mulighed er der nu fra på mandag hvor Salale Jern & Metal ApS er at finde i Kalundborg.

I forbindelse med jern- og skrotpladsen på Langagervej er der også en villa, den flytter Mohamad Salale ind i sammen med sin familie.

Salale Jern & Metal ApS har åbent mandag til fredag i tidsrummet 8 til 16.30Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0