AnnonceLuk annonce
Skriv med fjer og blæk

19-06-2020

Skriv med fjer og blæk på Kalundborg Museum i sommerferien. Foto: Museum Vestsjælland

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Sommerferien byder på blandt andet fjer og blæk, da man, på Kalundborg Museum, kan lære at skrive med fjer og blæk, ligesom i gamle dage.

Tirsdag den 30. juni samt den 21. og 28. juli kl. 10.30 – 16 foregår det på egen hånd, og  tirsdag den 7. og 14., juli samt den 4. august kl. 10.30-16 foregår det med formidler. Gåsefjer, sort blæk og pergamentpapir er middelalderens svar på vor tids IPad, og nu kan man altså lade sig inspirere af de gamle, finurlige bogstaver, og gribe pen og blæk og prøve selv. 

Skriv med fjer og blæk er velegnet til børn fra 4 år og deres medfølgende voksne. Det er gratis for alle under 18 år ifølge med en voksen. For voksne er prisen 50 kr. inkl. en forfriskning. Der er ingen materialepris. 

”Når du er på besøg på Kalundborg Museum, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie. Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og vi sørger for, at I kan være sammen - på afstand. Vi anbefaler derfor at købe billet på forhånd til Kalundborg Museum, hvis man vil være helt sikker på en plads til sommerferieaktivteten,” lyder det fra Kalundborg Museum.

Billetter købes via entrevestmuseum.billetexpressen.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0