AnnonceLuk annonce
Skriv det fedeste nummer om hvordan det er at være sendt hjem

25-03-2020

Kenneth Vester, forsanger i Move Out og musiklærer ved Tømmerup Fri- og Efterskole, erklar med en konkurrence sammen med Meny Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hvem skriver det fedeste nummer om hvordan det er at være sendt hjem, i denne tid. Spørgsmålet kommer fra musiklærer ved Tømmerup Fri- og Efterskole, Kenneth Vester, som sammen med Meny i Kalundborg har udskrevet en konkurrence.

Kenneth Vester, som er musiklærer ved Tømmerup Fri- og Efterskole og i fritiden forsanger i det lokale rockband Move Out, har i disse corona-karantæne tider stillet sine elever den opgave at de skulle lave en rap om hvad de laver der hjemme af sjove ting.

”Musik er noget der kan bruges til at finde de positive sider frem, så hvorfor ikke bruge musikken til at få sat ord på det der sker i vores liv lige nu,” siger Kenneth Vester, som sammen med Meny i Kalundborg nu har udskrevet en konkurrence for skolelever i Kalundborg Kommune.

Hvem kan skrive det fedeste nummer, det lækreste stykke musik, den fedeste rap og selvfølgelig en god tekst der siger noget om hvad vi går og tænker lige nu.

"Børn der synger jo noget af det mest livsbekræftende, og så er det en sjov opgave udover de almindelige lektier” siger Kenneth Vester.

Hvem kan deltage:

Alle elever fra 3. 4. 5. 6. 7. og 8.Klasse (Kalundborg kommune)

Hvad skal der laves:

I skal lave en sang med musik, sang eller rap. I kan f.eks. bruge garageband på ipaden, har man ikke det kan der laves rytmer på mange andre måder.

Vigtigst er at i får lavet en sang der siger noget om det at være elev hvor covid19 har sendt jer hjem fra skole. Det kan være som en video, men det kan også være en ren lydfil

Hvordan skal det afleveres:

Jeres produkt skal sendes til Kenneth Vester på e-mail: kennevenne@outlook.dk

1.præmie 500kr (gavekort til Meny Kalundborg)
2.præmie 250kr (gavekort til Meny Kalundborg)
3.præmie 100kr (gavekort til Meny Kalundborg)

Deadline for indsendelse er d. 5 april 2020 kl.12

De 10 besdte forslag går videre til finalen, hvor de tre bedste så findes.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0