AnnonceLuk annonce
Skrabe-Julekalender med gevinster for 60.000 kroner

29-11-2019

Der er præmier for samlet 60.000 kr. på jule-skrabekalenderen fra Vores Kalundborg, her præsenteret af Christian Lind. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Salget af jule-skrabekalenderen fra Vores Kalundborg er godt i gang, men du kan stadig nå at få fat i et af de 2000 eksemplarer, og måske vinde fine præmier.

Christian Lind fra BrilleHuset på Nytorv fik sidste år ideen til jule-skrabekalenderen, som blev solgt i flere af byens forretninger, og hvor det samlede overskud går til, at skaffe penge til en ny og spændende julebelysning i handelsgaderne i Kalundborgs midtby, i samarbejde med foreningen ’Lys på Kalundborg’.

Sidste års succes er selvfølgelig blevet fulgt op i år, og salget af jule-skrabekalenderne er allerede godt i gang, og fortsætter frem til d. 23. december.

De mange forretninger der er medlem af handelsstandsforeningen Vores Kalundborg har været rigtigt gavmilde og har givet en lang række flotte gaver, så der samlet er gevinster for 60.000 kr.

Der er en varmepumpe til en værdi af 15.000 kr. fra Electricom som hovedpræmie, et gavekort på 5.000 kr. til BrilleHuset som 2. præmie og 3. præmien er en omgang eksklusiv bilklargøring hos Hans Frederiksen A/S til 3.495 kr.

I alt er der mere end 40 gevinster at skrabe efter, og kalenderen sælges for bare kr. 50,-

Vind en helt ny bil i en måned

Skynder man sig at købe en kalender i november, og der er lige en dag tilbage, er man med i konkurrencen om en ekstrapræmie, som Toyota Autohallen står bag. Vinder man ekstrapræmien, låner man helt gratis en Toyota Yaris Hybrid i hele december. Denne præmie har en værdi af 10.000 kr, og vinderen er ikke fundet endnu.

Juleskrabekalenderen kan købes følgende steder: Stop Op, Gliimt, Brillehuset, Butik A, Kvickly, Hans Frederiksen, Swärds, Beauty Sense, føtex, Skoringen, Imerco, Bahne, A-klip, Meny, Sjællandske Medier, Bog & idé.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0