AnnonceLuk annonce
Skovtur til søs i Nekselø Bugt

10-07-2019

Hver onsdag i juli har man mulighed for at komme på cruise i farvandet omkring Nekselø og Sejerø.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Normalt går turen fra Havnsø, og 20 minutter senere ankommer man til Nekselø, men hver onsdag i juli har man nu mulighed for at komme på cruise i farvandet omkring Nekselø og Sejerø.

”Vi har indrettet vogndækket med borde og bænke, hvor gæsterne ombord kan sidde og nyde turen. Vi sejler ud fra Havnsø langs Nekselø Bugtens kyst rundt om både Nekselø og Sejerø, hvis vejret tillader det, så gæsterne kan nyde udsigten til blandt andet Nekseløs skrænter og se sommerhusområdet fra vandet,” fortæller Rune Karstoft Nilsson, der er overfartsleder på Sejerøbugtens Færger.

Der er afgang fra Havnsø kl. 11 onsdag den 10., 17., 24. og 31. juli, og sejladsen, der har plads til 75 passagerer, tager mellem to og tre timer alt efter vejret.

”Cruiset er unikt og eksklusivt, fordi det er noget mere end den normale 20 minutters overfart. Det har været en bragende succes de seneste år,” fortæller Rune Karstoft Nilsson.

Det er dog ikke kun sejladsen og udsigten, der får opmærksomhed undervejs. Mange er også interesserede i det sømandsfaglige, og nyder at få lov at se lidt nærmere på den del.

”Vi har mange, der kommer forbi broen på færgen, fordi de er interesserede i det sømandsfaglige. Det giver både voksne og børn mulighed for at komme lidt tættere på. Det har vi ikke tid til på de normale overfarter. Jeg tror sågar også, at der er nogen gæster, som har været heldige at fået lov til at styre lidt undervejs,” siger Rune Karstoft Nilsson.

Spis frokost ombord

På cruiset er der mulighed for at købe vand, sodavand, slik og is ombord, mens det ligeledes er muligt at spise sin medbragte mad undervejs.

”Det er ikke muligt at medbringe bil eller cykel på vores cruise, fordi vogndækket er fuldt af borde og bænke. Her kan gæsterne i stedet nyde deres medbragte mad,” fastslår Rune Karstoft Nilsson.

Turen giver udsigt til nogle af de smukkeste steder i Danmark, som normalt kun er tilgængelig for folk med egen båd. Der er 75 pladser ombord, og billetten kan købes på kajen i Havnsø, men Rune Karstoft Nilsson anbefaler, at man køber online hjemmefra via VisitVestsjællands hjemmeside og Billetexpressen, så man er sikker på at få en plads på de populære cruises.

Køb billet til Cruise på Sejerøbugten: https://visitvestsjaelland.billetexpressen.dk/program/cruise-pa-sejerobugten-3695Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0