AnnonceLuk annonce
Børnenes Dag i Skoringen

10-09-2018

Natasja Eggeling og Luna Hilkjær Søltoft sammen med hunden Skofus, som kan vindes. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Skoringen i Kalundborg er klar til tre dage med gode tilbud til børnefamilierne.

Det er kun få dage siden at solen skinnede fra en skyfri himmel og der var 30 grader, men nu er vejret skiftet og ifølge kalenderen er det sensommer /efterår, tid til at forberede sig til regn og kolde dage.

Skoringen i Kordilgade, Kalundborg er også klar til efterår og vinter og har fyldt butikken i Kordilgade op med varmt og praktisk fodtøj, især for børn er udvalget stort, og her torsdag, fredag og lørdag i denne uge fejres Børnenes Dag, der er et specielt 2- for- 1 tilbud.

Børnenes Dag tilbuddet 2-for-1 er et samlet tilbud, hvor man køber to par børnesko og får det billigste par uden beregning. Tilbuddet gælder udvalgte modeller.

”Børneforældrene kan fx købe en lækker vinterstøvle og så få et par smarte termostøvler med for samme pris, altså betal for den dyreste og få den billigste uden beregning”, fortæller Anne Jørgensen, indehaver af Skoringen i Kalundborg.

Gevinst til alle

Til alle børn som får nye sko og støvler er der et skrabelod, og der er gevinst på alle lodder lover personalet hos Skoringen, men der bliver en enkelt som er ekstra heldig, hovedgevinsten er nemlig en stor blød Skofus hund.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0