AnnonceLuk annonce
Skoleleder er stoppet

08-01-2020

Jakob Søborg stoppede som skoleleder på Friskolen på Røsnæs op til juleferien. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Op til den netop afholdte juleferie stoppede Jakob Søborg som skoleleder på Friskolen på Røsnæs.

Det var en enig skolebestyrelse og tidligere skoleleder, der har indgået en gensidig aftale om, at Jakob Søborg fratræder sin stilling som skoleleder på Friskolen på Røsnæs. Jakob Søborg har fungeret som skoleleder i halvandet år, altså siden friskolens begyndelse. Han var vellidt og vil blive savnet på skolen, fortæller flere forældre til elever på skolen. 

På skolens Facebookside skriver skolebestyrelsen, at Jakob Søborg har haft sin sidste arbejdsdag den sidste dag inden juleferien. Skolen siger tak for samarbejdet og ønsker den tidligere skoleleder, der nu søger nye udfordringer, held og lykke fremover.

Skolebestyrelsen vil snarest begynde på processen for rekruttering af en ny skoleleder. Tidligere konstitueret skoleleder på Tømmerup Skole og viceskoleleder på Skolen på Herredsåsen, Bente Petersen, har imidlertid taget over indtil, at man finder en ny skoleleder på friskolen. Indtil videre frem til den 1. april til trods for, at Bente Petersen egentlig var gået på pension for to år siden.

”Vi er meget taknemmelige for, at Bente vil hjælpe os på Friskolen, indtil vi finder den rette skoleleder for os,” skriver næstformand, Lene Haue og formand for skolebestyrelsen, Karin Anholm på skolebestyrelsens vegne på skolens Facebookside.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0