AnnonceLuk annonce
Skoleklasse giver julegaver til udsatte borgere

11-12-2018

5B fra Høng Skole var tirsdag forbi Medborgerhuset med hele 164 julegaver til udsatte og hjemløse borgere. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

164 julegaver har 5B fra Høng Skole samlet ind til kommunens udsatte borgere. Tirsdag formiddag blev alle gaverne afleveret i Medborgerhuset, hvor daglig leder Marianne Madsen, tog imod.

Tirsdag formiddag slæbte 20 elever fra 5B på Høng Skole, hele 164 julegaver op på første sal i Medborgerhuset, gaver som er til kommunens udsatte borgere og hjemløse, og som eleverne har samlet ind ved at bytte hjemmelavet julepynt for en gave, og det er der rigtigt mange borgere som har bakket op om.

”I skulle bare vide hvor mange der bliver glade, vi har rigtigt mange her som gerne vil have bløde pakker, Der er mange som ikke får andre julegaver end dem i kommer med” sagde Marianne Madsen, samtidig med at de mange gaver blev lagt op på bordet.

Sidst i november stod eleverne på Centertorvet i Høng Centret, hvor alle interesserede var velkomne til at komme forbi og bytte en gave for et stykke hjemmelavet julepynt, og det var der mange som benyttede sig af, ligeledes gik flere af eleverne rundt til butikkerne i centret, som også har doneret gaver til det gode formål.

”Vi kan godt mærke at det nu er fjerde år vi bytter julepynt for gaver, så der er mange som kommer fobi, men butikkerne i Høng Centret har også været meget søde til at give gaver,” fortæller Jeanette K. Christiansen, der er klasselærer for 5B på Høng Skole.

Af de 164 indsamlede gaver var der gaver til børn kvinder, mænd, gaver som støvler, dyner, tæpper, kaffe, chokolade, parfume, osv.

Marianne Madsen fortalte eleverne om arbejdet i Medborgerhuset, og så var der risengrød inden bussen kørte retur til Høng Skole med de mange elever som har gjort en forskel for mange mennesker.

 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0