AnnonceLuk annonce
Skoleklasse giver julegaver til udsatte borgere

05-12-2017

Eleverne hjalp med at lave juledekorationer til søndagens julemarked. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Elever fra Høng Skole har doneret en lang række julegaver til udsatte borgere. Tirsdag blev de mange gaver afleveret i Medborgerhuset, som kvitterede med risengrød og æbleskiver.

6.a på Høng Skole er de sidste par år gået meget op i at være det, de selv kalder “skolens velgørenhedsklasse”. Fx. samlede de for 1½ måned siden 2400 kr. ind til Børnetelefonen ved at sælge kager i Høng Centret. Og nu har de igen gjort en forskel.

Et af de projekter, de fast har arbejdet med, har været at samle julegaver ind i Høng Centret, for at donerer dem til kommunens udsatte og hjemløse borgere.

I går mandag, stod eleverne på Centertorvet, hvor alle interesserede var velkomne til at komme forbi og bytte en gave for et stykke hjemmelavet julepynt, og det var der mange som benyttede sig af, ligeledes gik flere af eleverne rundt til butikkerne i centret, som også har doneret gaver til det gode formål.

Tirsdag formiddag drog klassen så til Kalundborg for at aflevere de indsamlede gaver i Medborgerhuset, der står for fordelingen.

”Det er en meget god lære at børnene får med at hjælpe andre, og at nogen har det dårligere end de selv har, og de synes det er smadder hyggeligt at få den der følelse af at nu har vi faktisk gjort noget for at gøre en forskel”, fortæller Dorte Sørensen, klasselærer for 6.A.

I Medborgerhuset gav eleverne også en hånd med at få lavet en række juledekorationer til Medborgerhusets julemarked på søndag.

Inden turen gik tilbage til Høng Skole var der risengrød og æbleskiver fra Medborgerhuset til eleverne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0