AnnonceLuk annonce
Lokale hold videre til DM i skolefodbold

12-09-2018

Herredsåsen 6. klasse vindere af kredsmesterskabet i skolefodbold og videre til DM. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Herredsåsens drenge og pigerne fra Raklev Skole er videre til DM i skolefodbold efter stort fodboldstævne ved Røsnæshallen.

Skoleelever fra 22 forskellige fodboldhold var onsdag mødt op på fodboldbanerne ved Røsnæshallen for at deltage i kredsmesterskabet i skolefodbold under Dansk Skoleidræt og med lokale Erik Elmelund, der er formand for Dansk Skoleidræt Vestsjælland, som stævneansvarlig.

Kredsmesterskabet gjaldt bl.a. udtagelse til DM for 6. Klasser, drenge, og så selve kredsmesterskabet for 8.-9. klasses piger og drenge.

Mere end 40 fodboldkampe blev afviklet på seks forskellige baner og det blev 6. klasses drenge fra Skolen på Herredsåsen, som med en sejr på 3-0 over Nyrupskolen, blev vinder af kredsmesterskabet og går videre til DM i skolefodbold i Ishøj sidst i maj måned 2019.

6. klasse pigernes kampe blev spillet i sidste uge, og her blev Raklev Skole vinder og de skal også deltage ved DM i Ishøj.

I kredsmesterskabet for 8.-9. klasser vandt drengene fra 9. klasse på Herredsåsen, 1-0 i finalen over Nyrupskolen, mens 9. klasse piger fra Nyrupskolen vandt 4-0 over Svebølle Skole.

”Det har været et meget vellykket stævne, alt er gået lige efter planen, dog er det ærgerligt at der kun deltager 22 hold, førhen var vi 45 hold, men det har den nye skolereform desværre sat en stopper for,” Sagde Erik Elmelund, der har skolefodbolden helt ind i hjertet, efter kampene.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0