AnnonceLuk annonce
Skolebestyrelse: Tillid til ledelse, lærere og pædagoger

16-08-2018

Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Skolebestyrelsen på Skolen på Herredsåsen havde i går møde, hvor de skrev en udtalelse i forlængelse af de seneste dages omtale i medierne af Skolen på Herredsåsen i forbindelse med, at omkring 40 lærere har sagt op på skolen de sidste tre år.

Udover at omkring 40 lærere har sagt op på Skolen På Herredsåsen de seneste tre år, mens Tina Mandrup har fungeret som leder på stedet, har en gruppe anonyme lærere, der tidligere har været ansat på skolen fremsat kritik af ledelsen på skolen. Ligeledes er mange forældre bekymrede for skolens retning, hvilket de blandt andet har givet udtryk for på sociale medier. Skolebestyrelsen på skolen havde i går aftes møde, og skrev en udtalelse.

Skolebestyrelsen skriver således:

”På onsdagens (d. 15/8-2018) skolebestyrelsesmøde har vi drøftet tillid og trivsel, og anderkender de udfordringer omtalen i medierne giver. Samarbejdet mellem skolebestyrelsen og ledelsen er kendetegnet ved konstruktivt samarbejde og dialog om skolens udvikling. Skolebestyrelsen har fuld tillid til skolens ledelse, lærere og pædagoger. Enhver skole har brug for opbakning og tillid fra både forældre og lokalsamfund i form af positiv omtale; og skolebestyrelsen ønsker, at de gode historier om Skolen på Herredsåsen atter får lov til at fylde.”Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0