AnnonceLuk annonce
Skole får ny leder

26-11-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Den 1. januar 2021 kommer der ny skoleleder på Firhøjskolen. Hun hedder Signe Broe og er 46 år gammel. 

Signe Broe er uddannet på Holbæk Seminarium, og har arbejdet som lærer i både Kalundborg og Holbæk. Igennem de seneste 13 år har hun arbejdet som viceskoleleder i henholdsvis Svendborg og Odsherred, men nu er tiden kommet til at påtage sig opgaven som skoleleder. Hun træder ind på Firhøjskolen efter Lisbeth Thaulow, der er gået på pension efter 35 år ved Kalundborg skolevæsen. 

Firhøjskolens kommende skoleleder ser frem til at indgå i et mindre landsbyskole med overbygning: ”Mit hjerte brænder for folkeskolen - folkets skole; din og min, men først og fremmest børnenes. Folkeskolen skal være det sted, hvor alle børn oplever, at de lykkes som mennesker: Fagligt, personligt og socialt,” siger hun.

Et ansættelsesudvalg med repræsentation fra skolebestyrelsen, medarbejdere, skolelederforeningen og Børn- og Ungedirektør  ved Kalundborg Kommune, Michael Gravesen, valgte at pege på Signe som ny skoleleder. Michael Gravesen glæder sig til at byde Signe Broe velkommen: ”Vi har søgt en robust skoleleder med en tydelig lederidentitet, og som har lyst til at være en del af udviklingen for elever, forældre og personale - og som er rodfæstet og autentisk i egne værdier.” 

Signe Broe har første arbejdsdag mandag den 4. januar 2021. Fritiden bruger hun på at læse bøger, vandre og nyde tiden i haven. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0