AnnonceLuk annonce
Skiftedag på raffinaderiet

26-09-2019

Forhenværende raffinaderidirektør Mogens Granhøj hilser på den nye direktør for Equinor Refining Denmark A/SSølvi Storsæter Bjørgum, med afgående direktør Jofrid Klokkehaug i midten. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sølvi Storsæter Bjørgum er ny direktør for Equinor Refining Denmark A/S. Hun afløser Jofrid Klokkehaug. Torsdag var der inviteret til goddag og farvel reception.

Efter godt fem år i Kalundborg som direktør for Equinor Refining Denmark A/S, skal Jofrid Klokkehaug videre i en ny stilling som Vice President for Refinery Optimisation and Planning i Marketing & Trading i Stavanger og indtræder samtidig i bestyrelsen for Equinor.

Jofrid Klokkehaug afløses af Sølvi Storsæter Bjørgum, der nu er tiltrådt som administrerende direktør og landechef for Equinor Refining Denmark A/S i Kalundborg.

Torsdag eftermiddag tog både den nye og den afgående direktør imod en lang række af gæster som deltog i en reception, for at sige både velkommen og farvel.

”Tak for fem flotte år i Kalundborg, jeg har sat pris på byen, og den flotte natur, det jeg kommer til at savne mest, er nok mine løbeture langs Kalundborg Fjord, og det at bade i fjorden, vandet er noget varmere end i Norge,” sagde Jofrid Klokkehaug i sin tale til gæsterne.

Sølvi Storsæter Bjørgum kommer fra et job på raffinaderiet i Mongstad. Hun har mand og tre børn i Norge og kommer til at pendle frem og tilbage.

”Jeg er imponeret over de resultater der er opnået her i Kalundborg de seneste år, så det bliver store sko at fylde ud efter Jofrid, nu handler det om at forbedre sig og bygge videre på det som allerede er opnået,” sagde Sølvi Storsæter Bjørgum da hun fik ordet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0