AnnonceLuk annonce
Skal otte år i fængsel for at skyde mod kvinde

28-02-2020

Af Jens Nielsen

To unge mænd fra Kalundborg skal otte år i fængsel for drabsforsøg, efter de i februar sidste år affyrede flere skud mod en ung kvinde ved Slagelse Sygehus. En 19-årig ung mand, også fra Kalundborg, blev frikendt.

To mænd på henholdsvis 20 og 22 år fra Klosterparkvejs kvarteret i Kalundborg, skal begge otte år i fængsel for drabsforsøg. Det har et enigt nævningeting ved Retten i Næstved netop besluttet, det oplyser TV-Øst.

De to mænd er dømt for at have affyret flere skud mod en dengang 23-årige kvinde på parkeringspladsen foran Slagelse Sygehus. Kvinden blev ikke ramt, men den bil, hun sad i, blev ramt af ikke under tre skud.

Skyderiet fandt sted den 18. februar klokken 22.35 sidste år.

En 19-årig mand var tiltalt for at have kørt flugtbilen, men det blev han frifundet for, da der ikke var bevis for, at han overhovedet befandt sig i Slagelse på gerningstidspunktet. Den 19-årige blev dog ikke løsladt, fordi han er i gang med at afsone en anden dom.

Begge de dømte mænd har anket dommen på stedet, men skal fortsat være fængslet i sagen.

De tre unge mænd blev anholdt først i marts sidste år i en kæmpe politiaktion i bl.a. Sct. Olaiparken og Møllerstræde i Kalundborg, hvor omkring 30 betjente deltog.

Tre mænd anklages for at skyde mod kvindeFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0