Skal der være svømmehal i Høng?

11 kandidater stillede op til vælgermødet i Høng, torsdag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Et af de sidste vælgermøder før tirsdagens kommunevalg, blev torsdag aften afholdt i Høng med god deltagelse fra borgerne. Mange emner blev diskuteret ved bordene, bl.a. om der skal bygges en svømmehal i Høng.

Bordene i den store samlingssal på Høng Gymnasium var torsdag aften fyldt med valgmateriale i form af foldere og bolcher i alle farver.

Høng Lokalråd havde inviteret de politiske partier til vælgermøde sammen med borgerne. 11 partier stillede op til vælgermødet sammen med omkring 50 borgere.

Efter en to minutters præsentation af hver kandidat, blev der udvalgt en række emner som så kunne debatteres mellem vælgerne og politikerne ude ved bordene. 10 minutter ved hvert bord og så videre til næste bord.

Blandt de emner som var til debat var, folkeskolen, svømmehal i Høng, lokaltrafik/cykelsti, den grønne omstilling og unge med psykiske problemer.

Som ved mange af de andre vælgermøder rundt om i kommunen var der mange spørgsmål omkring folkeskolen, men et emne som også optager mange Høng borgere er en længe ønsket svømmehal, og her var meningerne delte mellem borgerne.

”Man kan jo ikke bruge flere penge end der er, vi har ældre som kun kan få gjort rent hver tredje uge og få et bad og ugen, så kan man slet ikke prioritere en svømmehal, det giver simpelthen ikke mening, svømmehal kan slet ikke komme på tale”, sagde en borger ved et af bordene, andre mente at den skulle have været bygget for mange år siden.

På tirsdag den 21. november skal borgerne vælge hvilke 27 personer, som de næste fire år skal sidde i kommunalbestyrelsen i Kalundborg Kommune. Så bliver det spændende at følge hvor mange af valgløfterne som kan gemmen føres.

De 11 kandidater som sad i panelet til dagens debat var,

Lasse Jensen, Liberal Alliance, Erik Møller, Skolelisten, Karl-Åge Hornshøj Poulsen, Venstre, Kristine Vesterskov Olsen, Socialdemokratiet, Jesper Wienmann Hansen, Konservative, Thomas Malthesen Hiorth, SF, Niels Erik Danielsen, Enhedslisten, Qerim Salmani, Mangfoldighedslisten, Jeanette Jensen, Dansk Folkeparti, Sven-Åge Westphalen, Alternativet og Ole Glahn, Radikale Venstre.

Del