AnnonceLuk annonce
Sommergolf for store og små

08-06-2020

Både børn og voksne kan spille golf, og først i juli kan man komme forbi og prøve færdighederne af. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Igen i år er der mulighed for, at store og små kan stifte bekendtskab med golf i sommerferien. I uge 27 tilbyder Kalundborg Golfklub nemlig Sommergolf i tre dage.

Børn, unge og voksne kan igen i år få mulighed for at prøve kræfter med golf i tre dage i Kalundborg Golfklub i uge 27. Onsdag til fredag den 1. - 3. juli er alle ikke-golfspillere nemlig velkomne til at komme og være med til sommergolf. Alle dage er der frokost betalt af NORDEA Fonden og Kalundborg Golfklub. NORDEA Fonden er ligeledes sponsor for goodiebags, når der bliver sagt farvel (og måske på gensyn) fredag kl. 15.

"Vi har været så heldige, at NORDEA Fonden har støttet op om projektet. De synes, det var en god idé, og det er vi naturligvis rigtig glade for. Vi har derfor udvidet fra, at det kun var for børn til, at det nu også er for voksne," fortæller manager og træner i Kalundborg Golfklub, Thomas Andersen.

Røsnæs Open

Der spilles Røsnæs Open den 20.- 21. juni i Kalundborg Golfklub. Lørdag er der løbende starter fra kl. 9 – 11 på hul 1 og 10, og søndag er der morgenmad, inden runden og løbende starter på hul 1 og 10. Efterfølgende er der frokost og præmieoverrækkelse.

Tre måneders prøvemedlemskab 

Kalundborg Golfklub kører i øvrigt et tilbud lige nu, hvor man kan få et prøvemedlemskab i tre måneder inkl. undervisning af klubbens træner og undervisning i golfregler. Udstyr kan ligeledes lånes i prøveperioden.

Tilmelding til Sommergolf skal ske senest fredag den 26. juni på info@kalundborg-golf.dk eller på tlf.nr. 3050 4728. Tilmelding til Røsnæs Open skal ske via golfbox. Sidste frist er den 15. juni kl. 15. For yderligere information kan man gå ind på golfbox.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0