AnnonceLuk annonce
Sjællands bedste Volkswagen forhandler

01-03-2020

Peter Klarskov foran Volkswagen Kalundborg på Slagelsevej. Privatfoto

Blandt Danmarks Volkswagen forhandlere er Volkswagen Kalundborg netop kåret til den bedste på Sjælland, for 2. år i træk. Direktør Peter Klarskov er meget glad for det flotte resultat, dette lykkes kun med en stor fælles indsat af alle firmaets dedikerede medarbejdere, lyder det i en pressemeddelelse fra firmaet.

Der er god grund til at smile ekstra meget blandt medarbejderne og Peter Klarskov hos Volkswagen Kalundborg. Sammen har de nemlig gjort det rigtig godt i 2019. Kunderne har været yderst tilfredse med Volkswagen Kalundborg, som blandt alle landets Volkswagen forhandlere, er den tredje bedste i Danmark.

Men først og fremmest ligger der i kåringen en stor anerkendelse for den toppræstation, som hele teamet hos Volkswagen Kalundborg har ydet.

Det flotte resultat som Volkswagen forhandler opnår man ved, at have ydet det bedste resultat på en lang række målepunkter vedrørende blandt andet kundetilfredshed, salg og service.

Det er den danske importør som tildeler titlen.

”Vi er naturligvis meget stolte over at have modtage denne her anerkendelse og arbejder hver dag på at give vores kunder den bedste oplevelse og sikre høj kundetilfredshed, derfor kan vi også mærke, at denne anerkendelse betyder rigtig meget for alle medarbejdere i virksomheden” udtaler direktør Peter Klarskov, Volkswagen Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0