AnnonceLuk annonce
Sigurd Barrett er en forsinket julegave

08-06-2021

Koncerten, der blev aflyst i december 2020, bliver nu i stedet afholdt den 18. juni i Kino Den Blå Engel.

Af Gitte Korsgaard gitte@etv-kalundborg.dk

Fredag den 18. juni afholder Mødrehjælpen i Kalundborg koncert med Sigurd Barrett i Kino den Blå Engel. Koncerten er en forsinket julegave til børnene.

Sidste år måtte Mødrehjælpen aflyse den planlagte koncert med Sigurd Barrett grundet COVID-19. Men nu er både de og den populære kunstner klar til en ny koncert i Kino Den Blå Engel i Kalundborg . Koncerten er en slags julegave fra Mødrehjælpen i Kalundborg til børnene i Kalundborg.

”Vi har jo bestilt ham for længe siden, men så blev landet lukket ned lige før, at han skulle komme til Kalundborg. Han var lige så ked af det, som vi var. Men nu glæder han sig til at komme hertil den 18. juni. Det er Mødrehjælpens julegave til børnene i Kalundborg. Vi delte ikke pakker ud sidste jul, da vi vil prøve med lidt kultur i stedet. Man skal jo forny sig, og vi har jo alle godt af lidt kultur, så det har børnene da også, og de er jo alle så glade for Sigurd Barrett,” fortæller Inge Berg-Hansen, der er formand for Mødrehjælpen i Kalundborg, og fortsætter: ”Jeg har sagt til Sigurd Barrett, at bliver forestillingen en succes, så køber vi måske en forestilling til, men denne gang i den sydlige ende af Kalundborg. Vi er jo Mødrehjælp for hele Kalundborg Kommune.”

Max 3 billetter til hver familie

Hver familie kan gratis få max tre billetter. Billetterne skal hentes i Mødrehjælpens forretning i Kordilgade 71 i deres åbningstid, som er mellem kl. 10 - 17 alle hverdage, på fredag lukker de dog kl. 15. Har man billetter fra den tidligere forestilling, der blev aflyst, kan disse ikke bruges ligesom, at man ikke kan reservere billetter. Billetterne kan hentes fra torsdag den  10. juni.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0