AnnonceLuk annonce
Sigurd Barret i Kalundborg

16-10-2016

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

De første mennesker på jorden hed mormor og morfar, og de boede i børnehaven. Det mener i hvert fald Sigurd Barrets tøjdyr Snapper, som har en hovedrolle i Sigurd Barretts familiekoncert i Kalundborg søndag den 6. november.

Men udover hovedrolleindehaveren Snapper, er der også et hundrede børn med fra Musisk Skole Kalundborg, Nyrupskolen og Nyvangskirken, og de øver i øjeblikket for fuld kraft for at kunne deltage i koncerten sammen med Sigurd.

”Billetsalget er lige gået i gang, og mere end halvdelen af billetterne er allerede solgt. Sigurd Barret er lige nu højaktuel med sin "Sigurd fortæller Danmarkshistorie" på bog og cd'er. Den udkom forleden. Her fortæller han for at give næste generation et blik for den fælles arv,” siger børnekulturkonsulent Ved Kalundborg Kommune, Søren Vind.

Det samme gælder for koncerten i Nyvangskirken - her er det bare nogle af de bedste historie fra Biblen, han synger om.

”Børn har mange store og små spørgsmål, som de gerne vil have svar på i et sprog, og i en form, som de kan forstå. Uanset om man er troende eller ej, synes jeg, at vores børn har krav på at kende de bibelske fortællinger, som er grundlæggende for vores kultur,” siger Sigurd Barret.

Koncerten er arrangeret af byens kirker og børnekulturkonsulenten, og den er en del af kommunens indsats i anledning af Spil Dansk 2016.

Billetter kan købes på Kalundborg Bibliotekers hjemmeside under "Det sker". Koncerten begynder kl. 16.00 og foregår i Nyvangskirken.

 

 


Musisk skole kommer med ca 27. Nyvangskirken med ca 25 og Nyrupskolen med ca 60 elever.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0