AnnonceLuk annonce
Siesta på en bagende varm dag

12-08-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Grundet Covid-19 har det ikke været muligt for plejecentrene at afholde arrangementer blandt andet påskefrokost og musik med dans. Men på Jernholtparken i Kalundborg  har man imidlertid formået at gøre lidt og samtidig overholde reglerne.

Tirsdag formiddag kom pølsesmeden og stillede pølsevognen klar, og efterfølgende begyndte serveringen under parasollerne på pladsen foran plejecenteret. Der blev langet frankfurtere, pølser i baconsvøb og ostepølser over disken sammen med det stærk chiliketchup. 

Beboerne på plejecentret nød kold øl og sodavand i varmen, og der blev vist masser af hattevariationer som, udover at gøre en almindelig tirsdag til en fest, skærmede godt for solen. Da beboerne var mætte og trætte, begyndte personalet fra frit valgs gruppen at vende tilbage fra deres ruter i bil og på cykel. De trængte også til en frokostpause i skyggen, og blev således budt på en ristet hotdog og noget koldt at drikke. 

Således lykkedes det, på Jernholtparken, at forvandle en bagende varm tirsdag til en smule siesta for beboerne og personale.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0