AnnonceLuk annonce
Sidste udkald til at høre Big Fat Snake 

01-09-2018

Big Fat Snake spiller i Tømmeruphallen den 10. november, hvilket er en del af deres afskedsturné.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 10. november er der koncert med Big Fat Snake i Tømmeruphallen. Madbilletterne er for længe siden udsolgt, men der er endnu billetter til koncerten.

Billetsalget til Big Fat Snakes koncert d. 10. november i Tømmeruphallen i er gået rigtig godt, men der er billetter tilbage, så man kan endnu nå det. Spisebilletterne er dog udsolgt. 

Det er Jack Nielsen, der er halinspektør i Tømmeruphallen, og Michelle Strøm, der forpagter cafeteriaet i Tømmeruphallen, der står bag arrangementet med Big Fat Snake til november.

"Vi glæder os meget, og billetsalget har været rigtig fint, men vi håber selvfølgelig lige at kunne sælge de sidste billetter også. Madbilletterne er dog for længst udsolgt," siger Jack Nielsen. 

Afskedsturné

Det bliver i øvrigt Big Fat Snakes afskedsturne. De spiller 12 steder på Sjælland henover efterår og vinter, så skal man nå at høre dem, er det nu, man skal springe til. 

Det bliver en stående koncert i Tømmeruphallen med plads til omkring 700-800 mennesker.

Big Fat Snake går på kl. 21, og efterfølgende vil det lokale band ’Junglebeat’ tage over. Spisning kommer til at foregå fra kl 18-20, og hallen åbner kl. 20. Der er tre barer i hallen, hvor man kan købe diverse drikkelse hele aftenen.

Billetter kan købes via Billetto.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0