AnnonceLuk annonce
Sidste skoledag i lederhosen

12-06-2020

Fredag den 12. juni var det sidste skoledag for kommende studenter og elever på GF2 fra Allikelund Gymnasium. Den blev bl.a. fejret i lederhosen og et stort krus øl.

kontakt@tv-kalundborg.dk 

Sidste skoledag på Allikelund Gymnasium er altid en festdag med morgenmad i klasserne, farverige udklædninger og sceneshows. Til trods for, at dagen var blevet rykket én måned i år var det præcis sådan, de kommende studenter og elever på GF2 igen fejrede deres sidste rigtige skoledag på Allikelund.

Forude venter nu kun hueeksamen og dimission, inden HTX-eleverne fra 3.x kan kalde sig studenter, og GF2-eleverne skal i gang med hovedforløbet – og de alle er færdige med årene på Allikelund. 

”Til al held er der tradition for, at de gamle elever kommer til vores gallafester og nogle gange bare lige kommer forbi for at hilse på. Begge dele sætter vi stor pris på. Det er altid rart at tænke på, når den sidste student stiger på vognen, der fløjtes afgang mod Kordilgade, og vi vinker til hinanden,” fortæller rektor Karen Marie Bach Christensen ovenpå en hyggelig sidste skoledag i dag.Her myldrede det ind på Allikelund Gymnasium med glade unge mennesker i både festtøj, festligt tøj og udklædningstøj. Sidstnævnte var meget kreative i lederhosen, dirndl og 2L-ølkrus. Fredag den 12. juni er en særlig dag for mange på Allikelund, fordi det er sidste skoledag, men også fordi, det var usikkert om det blev muligt at afholde sidste skoledag grundet COVID-19.

Eleverne har spist medbragt morgenmad klassevis, og efterfølgende indtog de kantinen med et show, hvor de traditionen tro lavede mange sjove kåringer - lige fra årets regnbue til the Queen. På grund af corona-situationen var det ikke muligt at have alle de andre klasser inde på skolen til at overvære showet. Derfor blev hele arrangementet live-streamet via Allikelund Gymnasiums Facebook-side. Således kunne de andre elever på skolen sidde hjemmefra og følge med i de sjove og festlige indslag. 

Fredag middag forlod alle eleverne gymnasiet for at fortsætte festen i Havneparken. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0