AnnonceLuk annonce
Stort program på Shooters med bl.a. Kato

28-08-2018

Ude af Kontrol gæster Shooters i Kalundborg

Af Jens Nielsen

Diskotek Shooters i Kalundborg er klar med et stort program for efteråret, med navne som bl.a. Kato, Bro og Ude Af Kontrol.

Diskotek Shooters har nu de fleste af efterårets artister på plads, og der venter kommunens ungdom og de unge på 30-40 år en lang række gode musikoplevelser.

Der startes ud med Node d. 8. september. Han er én af tidens største i Danmark, og siden sin første single i 2016 har han domineret i radioen og mange andre steder. Node har præsteret syv guld plader, to i platin og mere end 85 mio. streams.

I slutningen af september, d. 29., vender Bro tilbage til Shooters. Bro stormede ind på hitlisterne med “Hvor er du Bro?”. 12 mio. streams alene på Spotify, og succesen er bl.a. fulgt op med sommerbaskeren “Sydpå” (titelsangen til Paradise Hotel) samt den nyeste single “Glad”, der ligesom de forrige singler er braget ind på hitlisterne.

Som indgang til skolernes efterårsferie gæster ’Ude Af Kontrol’ Shooters, fredag den 12. oktober.

”Ja, de har været hos os nogle gange før, men ikke desto mindre så bliver vores gæster ved med at efterspørge dem, og der kommer jo naturligvis også en del nye 18-årige til, som dermed for første gang har mulighed for at opleve en live optræden fra disse tre populære drenge,” fortæller indehaver af Shooters, Paw Bjerregaard.

Munken, Englando og Balken danner gruppen ’Ude Af Kontrol’, og har de seneste år skabt en bølge at hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce univers.

Midt i november, d. 17., kommer så én af de helt tunge drenge i branchen. Kato har domineret hitlisterne siden 2007, og har siden opnået mere end 40 guld- og platin certificeringer. Han er blevet tildelt 10 priser fra Danish Deejay Awards, tre GAFFA statuetter, en Zulu Award og en statuette fra Danish Music Awards. Han er uden tvivl det største DJ navn, som Danmark nogensinde har haft.

Den 1. december byder Shooters så velkommen til BasedBoys. Gruppen blev allerede dannet i 2011, og har leveret rigtig mange hits siden da, bl.a. ’Giz præsidenter’, ’Ingen bekymringer’ og ’Hver dag’. BasedBoys har en massiv pakket tour kalender og Shooters glæder sig til at præsentere gruppen i Kalundborg.

Sidste artist i år bliver en legende. Johnson med sin selvsikre attitude har mange hits i bagagen, og hvem har ikke hørt om “Kender du ik’ Johnson”, “Kig forbi”, “Bawler hele dagen” og mange andre. Johnson gæster Shooters d. 15. december.

De seneste års tid har Johnson tilbragt en del tid i studiet sammen med sin producer, men nu vender han tilbage, og dem som har oplevet ham live ved, at han er en energisk performer, som leverer sit show af allerhøjeste kvalitet.

Shooters får også plads til andre events i løbet af efteråret, bl.a. ’Fri Bar’ konceptet med ét fast beløb for hele natten, og så håber Paw Bjerregaard at eventudvalget kommer på banen med et par temafester, og skulle det rigtige navn melde sig, så bliver der måske også plads til en 7. artist inden nytår.

”Vores gæster er i øvrigt altid velkomne til at kontakte os på Facebook med gode forslag til events og artister - vi lytter gerne,” siger Paw Bjerregaard, som sammen med sin makker Morten Dupont og hele crewet på Shooters glæder sig til at byde gæsterne velkommen til et efterår med masser af musik og fest.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0