AnnonceLuk annonce
Shell satser med ny smørrebrødselev

03-10-2016

Julie Darling er ny elev hos Shell på Sct. Jørgensbjerg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Shell Sct. Jørgensbjerg har netop udlært en elev, og sagt goddag til to nye, heraf en elev inden for gastronomi, smørrebrød og Catering.

Det var en stolt og glad Morten Weise, indehaver af Shell på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg, som i dag kunne præsentere to helt nye elever i forretningen.

Lucas Vestergaard, 21 år, er ny butiksassistentelev i forretningen og afløser Line Frederiksen som netop er udlært og på vej videre ud i den store verden.

18-årige Julie Darling er ansat i en helt ny elevstilling som gastronom, smørrebrød og Catering elev.

”Vores køkken er hjertet i vores nye forretning, her laver vi smørrebrød, sandwich og andre madvarer til salg i butikken, men også mad ud af huset, lige fra buffet, julefrokost og mad til diverse receptioner, og det har faktisk været så stor en succes at vi nu er godkendt til at have hele to elever, nu starter vi forsigtigt ud med en elev”, fortæller Morten Weise, og fortsætter, ”min holdning er at når man er forretningsdrivende i Kalundborg, så skal man tage det sociale ansvar og få nye unge mennesker ud i den store verden”.

Julie Darling har i mange år været meget med i køkkenet hjemme, og interessen for at have med mad at gøre kommer bl.a. fra sin papfar som er udlært kok,

”Min papfar hev mig med på arbejde, så der fra fik jeg øjnene op for at lave mad”, fortæller Julie Darling, der sætter en ære i at lave alt fra bunden, lige fra agurkesalaten til rødkålen og hønsesalaten.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0