AnnonceLuk annonce
Sex-tiltalt præst er stadig på hjemmesiden

29-09-2016

Den nu tidligere præst findes stadig på kirkens hjemmeside. 

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Tømmerup Kirke er klar til at søge efter en ny sognepræst, efter at den nu tidligere præst er tiltalt for sexmisbrug af mindreårige, men sporene efter Dan Peschack er ikke helt slettet endnu

Tømmerup Kirke skal i gang med at søge efter en ny præst, efter at nu tidligere præst, Dan Peschack, har opsagt sin stilling. Opsigelsen kom umiddelbart efter, at han blev anholdt i juni måned og varetægtsfængslet for seksuelt misbrug af mindreårige.

Sporene efter Dan Peschack er dog lang fra væk fra kirken. Præsteboligen indeholder stadig præstens møbler og personlige ejendele, men også på kirkens hjemmeside figurerer Dan Peschack stadigvæk med både navn og billede.

”Det er meget uheldigt, men vi arbejder på højtryk for at løse problemet, det er ikke så nemt, da det er Dan, der har koderne til hjemmesiden, og uden dem kan vi ikke komme videre. Vi har faktisk overvejet helt at slette hjemmesiden og lave en ny for at komme videre”, fortæller provst Jørgen Noe.

De personlige ejendele i præstegården bliver pakket og hentet af kriminalforsorgen, herefter skal boligen renoveres, inden en ny præst kan flytte ind.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0