AnnonceLuk annonce
September på Postgaarden

06-06-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Så snart kalenderen skriver september, er det igen tid til musik og underholdning på Postgaarden i Kalundborg, hvor Trine og Morten Nystrup står klar til at præsentere bl.a. Gry Grand Prix Show, Daniel Svensson og Innocent Blood.

På Postgaarden er sæsonen igen i gang til september, hvor blandt andre  Gry Grand Prix show gæster Kalundborg den 8 september, Daniel Svensson den 12. September og Innocent Blood (Kærlighed ved første HIK) den 20. september.

Melodi Grand Prix toner

Der er altid god og hyggeligt stemning, når Gry (Vinder af Dansk Melodi Grand Prix 1983) underholder. Der er løbet meget vand i åen, siden Gry vandt Dansk Melodi Grand Prix med "Kloden Drejer", og årene har budt på mange spændende musikalske oplevelser for Gry, både i Danmark, Tyskland og Frankrig. Gry har nu sammensat et underholdningsprogram, hvor der er masser af Grand Prix toner, bl.a. et genhør med Grys egen vindersang ”Kloden Drejer”, men også andre danske og internationale grand prix sange som ”Vi maler byen rød”, ”En lille melodi”, ”Danse i måneskin”, ”Diggiloo Diggeley”, ”Save All Your Kisses For Me”, etc.

Med stort nærvær, flot sangstemme og charmerende optræden vil Gry også synge andre kendte evergreens som bl.a. ”Smilende Susie”, ”Sommer & Sol”, "Hvorfor er lykken så lunefuld". "Den første gang, jeg så dig", "Smile" "Jeg plukker fløjlsgræs", Gitte Hænning sange og måske et Elvis nummer. Gry har i øvrigt stadig fuld fart på og er jævnligt på TV i bl.a. ”Sommersang i Mariehaven” og Dansktoppen på DK4.

Cancer og vejen tilbage 

Når den tidligere professionellehåndboldspiller og foredragsholder, Daniel Svensson, kommer forbi Postgaarden i Kalundborg, bliver det for at holde foredrag om kræftsygdom, kemobehandling og genoptræning.Daniel Svenssons personlighed på banen såvel som uden for banen, er en af grundene til hans popularitet og succes som foredragsholder. I sit både ærlige og livsbekræftende foredrag ser han tilbage på en ti måneder lang periode med en kræftsygdom. Her var fire af månederne med kemobehandling. Daniel fortæller om genoptræningen, der fulgte efter, samt det succesfulde comeback i håndboldsporten.

Daniel Svensson var bemærkelsesværdig i den danske håndboldelite, hvor han var en både en afholdt og dygtig spiller. Han måtte dog prat sætte karrieren ufrivilligt på pause i ti måneder, da han tilbage i 2012 fik konstateret lymfekræft. Han blev imidlertid erklæret kræftfri for anden gang i 2017.

Da Daniel Svensson i 2017 måtte lægge håndbolden og harpiksen fra sig, startede han arbejdet som chef for børnefonden CoolUnite, stiftet af den store nordjyske virksomhed, Coolshop. Daniel Svensson har også deltaget i Vild med dans i 2017 og var fast kommentator under håndboldlandsholdets VM-sejr i 2019.

Comeback tour med Innocent Blood

Innocent Blood drager på en omfattende comeback tour i 2019, og Kalundborg er blot et af de steder, der får besøg af bandet. Innocent Blood giver nemlig koncert på Postgaarden den 20. september. Bandet er et dansk pop/rock band, som fik sin nuværende form tilbage i 1993. Op igennem 90’erne udgav de to engelsksprogede CD’er, men fik først deres egentlige gennembrud i 1999, da de udgav soundtracket til “Kærlighed Ved Første Hik”, og den nok mest populære sang derfra “Den Første Gang”. 

Siden den gang er der udgivet flere CD’er og singler, samt projektet, musicalen “Kærlighed Ved Første Hik” ,der fandt sted i Tivolis Koncertsal i efteråret 2018. 6 albums og en masse singler er det blevet til og Innocent Blood har blandt meget andet modtaget en guldplade og en Grammy nominering.

Billetter købes på https://www.billetsalg.dk/index.aspx

Kommende arrangementer på Postgaarden

 • 8. sep. Gry Grand Prix show
 • 12. sep.Daniel Svensson
 • 20. sep. Innocent Blood (Kærlighed ved første HIK)
 • 4. okt. Thomas Buttenschøn
 • 17. okt. Pelle Hvenegaard
 • 18. okt. Peter Viskinde
 • 14. nov. Søs Fenger
 • 15. nov. Michael - Da lyset forsvandt
 • 28. nov. Thomas Mygind
 • 5. dec. Erik Clausen
 • 12. dec. Jonatan Spang
 • 25. dec. Guitar Rebels
 • 24. jan. Die Herren
 • 6. feb. Beatles Revival
 • 28. feb. Zididada
 • 5. mar. Preben Elkjær
 • 13. mar. Sebastian Dorset


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0