AnnonceLuk annonce
Sensommer i Birkegårdens Haver

06-09-2016

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Søndag den 18. september byder Birkegårdens Haver på frokostbuffet, underholdning og selvfølgelig muligheden for at opleve haverne i de skønne efterårsfarver, når sommersæsonen afsluttes.

Arrangementet starter kl. 12.00 med spisning i Café Klokkeblomst, hvor der vil blive serveret frokostbuffet. Fra kl. 13.00 kommer Dorte og Henrik fra ”Viser Sorø” og underholder med viser og sang.

”Vi garanterer en hyggelig dag, hvor der vil være god mad og dejlig stemning. Vi har haft en god sommersæson, og vil selvfølgelig gerne afslutte den med manér, så vi håber at se rigtig mange gæster til arrangementet ”opfordrer Merry Sørensen fra Birkegårdens Haver.

Havevandring i Permahave og Præriehave
Klokken 15.30 - efter frokost og underholdning tager Merry alle interesserede gæsterne med på havevandring, hvor der er rig mulighed for at se haverne i de begyndende efterårsfarver. En oplevelse man ikke må gå glip af, et farvespil man bliver lige glædelig overrasket over hver eneste år.

I selvforsyningshaven, Permahaven, udgør dyr, planter og driften et lukket økosystem, der er unikt og som bygger på tankerne og etikken bag permakulturen. Permahaven er virkelig helt speciel, og mange af de dyrkningsmetoder der benyttes, kan man også bruge i sin egen have.

Tilmeldingen senest den 15. september på cafe@birkegaarden.dk eller på telefon 58260042/tast 1.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0