AnnonceLuk annonce
Billedserie: Seniorhus indviet

19-09-2018

Efter taler var der rundvisning i lokalerne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Seniorhuset i Birkely i Kirke Helsinge er det nyeste skud på stammen af frivilligt drevne aktivitetscentre i Kalundborg Kommune. Onsdag eftermiddag var der inviteret til indvielse.

Godt 50 personer var mødt op onsdag eftermiddag for at være med til at indvie Seniorhuset Birkely, som har til huse i det gamle plejehjem på Ryevej i Kirke Helsinge.

En festlig eftermiddag med taler, pølsevogn og øl og vand.

”I første omgang tilbyder vi stolemotion, kortspil, håndarbejde, kreative fag, foredrag, kor, It og fælles gåtur med efterfølgende kaffe, men det er op til jer at komme med forslag og ideer til brug af lokalerne, det skulle gerne blive lige så stor en succes som de frivillige drevne aktivitetscentre som er i Kalundborg, Svebølle og Rørby,” sagde Næstformand for Seniorhuset Birkely, Flemming Bjerggaard.

Frivilligt drevne aktivitetscentre er kendetegnet ved, at kommunen stiller lokalerne til rådighed, og brugerne fylder dem ud med de aktiviteter, som de har lyst til.

Formand for Ældre- og Sundhedsudvalget Peter Jacobsen (DF) deltog i indvielsen og sagde i sin tale,

”Det er fantastisk at vi gennem den her slags samarbejde og lokalt arrangement, kan udnytte kommunens lokaler, vi ved at netværk og socialt samvær er godt for vores sundhed og trivsel, og vi kan derfor skabe et mødested for alle interesserede i Kirke Helsinge og omegn,”

Efter talerne var der rundvisning i lokalerne, inden der blev serveret pølser til gæsterne.

Lokaler med masser af muligheder

Birkely er et tidligere plejecenter, som I dag er ombygget til lejligheder. I stueplan finder man bl.a. 'spistestuen'. Det er her, mange af aktiviteterne vil foregå, men der er mange andre muligheder i huset. Der er lokaler på øverste etage og et lille værksted med en værktøjsbænk og værktøj.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0