AnnonceLuk annonce
Seks for en 50´er

29-10-2016

Niels E. Dandanell fra Lions Kalundborg er klar til at skyde julelotteriet i gang. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Salget af Lions årlige julelotteri begynder i weekenden på Kalundborgmessen.

I denne weekend går startskuddet til Lions julelotteri i Kalundborg i forbindelse med Kalundborgmessen. På messen præsenterer Lions sit julelotteri fra stand 4-04 samt flere andre steder på messeområdet. Skrabelodderne sælges for 10 kr. pr. stk. – og med rabat – 6 stk. for 50 kr.

Lions julelotteri vil være til salg helt frem til juleaften rundt omkring i Kalundborg så der er rig lejlighed til at støtte det gode formål. Repræsentanter fra Lions vil bl.a. stå ved Kvickly og Meny og sælge lodsedler, og på det store julemarked på Stejlhøjhus kan der også købes lodder. Lions er også med til julemarkedet på Dyrehøj Vingård.

Da det er et julelotteri går overskuddet fra salget primært til julehjælp og til støtte til juleaften i Medborgerhuset i Kalundborg.

Mange gevinster

Hovedgevinsten er et gavekort på 5000 kr. til Expert Thomsen Radio i Kalundborg men derudover er der rigtig mange andre flotte præmier doneret af flere forskellige forretninger og firmaer i Kalundborg.

Der er trykt 8000 lodsedler og der er præmier for næsten 40.000 kr.

Om Lions Kalundborg

Ud over julelotteriet står Lions Kalundborg for Gårdrestauranten i Kistrups Gård til byfesten samt, sammen med Sct. Georgsgildet, det årlige Sct. Hansbålet på Gisseløre.

Overskuddet til disse arrangementer går udelukkende til humanitære formål.

Lions Kalundborg har i 2016 bl.a. støttet etablering af et børnehospice, en børnelejr på Langeland, børn i Rumænien, handicaplejr i Roskilde samt som nævnt julearrangementet i Medborgerhuset.

Lions Kalundborg har ca. 25 medlemmer.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0