AnnonceLuk annonce
Sejerø modtager 110.000 kr. fra landdistriktspulje

24-06-2021

Pengene går til renovering af tegltaget på Øernes Højskole. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Indenrigs- og Boligministeriets Landdistriktspulje uddeler 2,7 mio. kr. til sjællandske projekter, der kan skabe udvikling og gode levevilkår i landdistrikterne, områder med mange vindmøller og til initiativer på de danske småøer. Sejerø er blandt de heldige.

Ti lokale projekter får i dag positivt svar på deres ansøgninger til Indenrigs- og Boligministeriets Landdistriktspulje med tilsagn om støtte, herunder Sejerø. På Sejerø får man 110.000 kr., der går til renovering af tegltaget på Øernes Højskole. 

”Det er vigtigt for regeringen, at der er gode muligheder for at leve et godt liv overalt i Danmark, uanset om man bor i en større by, et landdistrikt eller på en af de danske små øer. Landdistrikterne er en stor og vigtig del af Danmark, og jeg er glad for, at vi kan være med til at understøtte de mange ildsjæle og gode projekter, som er med til at skabe udvikling og gode levevilkår i landdistrikterne,” siger indenrigsminister- og boligminister Kaare Dybvad.

I alt var der 221 ansøgere fra hele landet til midlerne fra Landdistriktspuljen, hvoraf 42 projekter på landsplan har fået tilsagn om støtte på ca. 13,9 millioner kroner. De støttede projekter er udvalgt af Det Rådgivende Udvalg for Landdistriktspuljen bestående af formand Finn Jorsal samt Lisbeth Kristensen Lei, Nynne Larsby Friis og Nils Natorp.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0