AnnonceLuk annonce
Seje løbere i regn og blæst

22-09-2018

En masse løbere var i dag samlet på Røsnæs til HedeDanmarks Røsnæs Trail. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I formiddag var der atter fyldt med glade løbere, da HedeDanmark endnu engang afholdte Røsnæs Trail i den smukke natur.

Trods det noget ustadige vejr med blæst og regn, var rigtig mange mødt op for at løbe Røsnæs Trail lørdag formiddag. Man kunne enten løbe en halvmaraton eller 10 km. Derudover var der også trailløb for børn på to km.

Omkring 250 tilmeldte stod klar i øsende regnvejr, da starten gik til HedeDanmarks efterårs trailløb på Røsnæs. Heldigvis viste det danske efterårsvejr sig også fra sin gode side, og solen kom frem under løbet, ligesom den kunne nydes i målfeltet efterfølgende.

Smuk natur uanset vejr

Løbet gik godt, og arrangørerne var tilfredse til trods for, at vejret bød på lidt af hvert.

”Vi fik samme positive tilbagemeldinger som altid, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for. Der var en del fra København, og de er altid meget imponeret over den smukke natur, også selv om vi havde al slags vejr i dag. Faktisk måtte flere løbere ud i vandet pga. Knud. Stormen havde fået vandet til at stå højt ude ved fyret, da man skulle rundt på stranden der,” fortæller Ricky Larsen, der er en af de lokale løbere, der sammen med andre løbere fra Kalundborg Trailrunners har lavet ruterne til de mange deltagere i samråd med Steen Walter, der er initiativtager til Røsnæs Trail løb.

Christian Nørfelt blev nr. 1, Anders Poul nr.2 og lokale Morten Brændholt nr.3 på halvmaraton distancen. Blandt kvinderne var det Rikke Kristensen, der rendte med 1. Pladsen, Bee Andersen fra Høng blev nr. 2, og Helle Heisel nr. 3. På 10 km. ruten var Katrine Villumsen den hurtigste, og faktisk løb hun hurtigere end mændenes nr. 1, Mark Pedersen. Johannes Schmidt vandt børneløbet, der var en rute på ca. 2 km.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0