AnnonceLuk annonce
Second Hand Børnemarked støtter Knæk Cancer

16-10-2019

Trine og Morten Nystrup, der ejer Postgaarden, hvor der skal være second hand børnemarked lørdag den 26. oktober. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 26. oktober er der loppemarked på Postgaarden i Kalundborg, og i den forbindelse støtter Postgaarden op om Knæk Cancer, der jo netop kører i hele uge 43.

”En ud af tre danskere rammes af kræft, og de to andre er pårørende. Sammen kan vi gøre en forskel.” Sådan lyder budskabet i forbindelse med Knæk Cancer, der løber af stablen i uge 43, hvor også Trine Nystrup fra Postgaarden i Kalundborg har arrangeret second hand børneloppemarked lørdag den 26. oktober. Her går hele overskuddet fra kaffe- og kagesalg samt lotteri ubeskåret til Knæk Cancer.

”Man har selvfølgelig mulighed for at gøre nogle gode køb, men også for at støtte en god sag. Vi har nemlig i samarbejde med Meny Kalundborg valgt, at alt salg fra kaffe og kage denne dag, går ubestridt til Kræftens Bekæmpelse,” fortæller Trine Nystrup.

Stor opbakning fra det lokale handelsliv

Udover Meny Kalundborg donerer deres overskud til den gode sag, har også flere forskellige butikker i Kordilgade ligeledes valgt at donere gaver til et lotteri til second hand børnemarkedet på Postgaarden.

”Vores helt fantastiske butikker i gaden har doneret en masse fine gaver, som man kan vinde i et lotteri. Her går alle penge også direkte til Kræftens Bekæmpelse. Der er bl.a. gavekort til koncerter, gavekort til indkøb, lækre produkter, legetøj og meget mere. Men man kan stadig nå at donere, og har man lyst til det, kan man donere en gave til lotteriet. Vi vil tage imod med kyshånd,” siger Trine Nystrup.

Få stande tilbage

Secon hand børnemarkedet foregår lørdag den 26. oktober kl. 10 - 15 på Postgaarden i Kalundborg. Hvis man har interesse i at booke en stand, og sælge ud fra gemmerne, er der stadig enkelte stande tilbage i salen, som kan bookes via Trine Nystrup på tlf.nr. 30241341.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0