AnnonceLuk annonce
Sebastian - 50 års jubilæumskoncert i Kalundborg

07-12-2020

Oplev en forrygende aften med Sebastian og nogle af vores mest legendariske musikere, når Sebastian Band i 2021 står på scenen i Kalundborghallen den 29. januar 2021.

Ikke meget er sikkert for tiden -og dog er det sikkert: tiderne skifter og tiden går. I 1971 udgav Sebastian sit første album -brød igennem på den danske musikscene og kan derfor i 2021 fejre 50-års jubilæum (album).

Det er derfor helt oplagt i jubilæumsåret -og på utallige opfordringer fra publikum at præsentere en ny turne med solisten og det store orkester.

Fredag den 29. januar står Sebastian på scenen i Kalundborghallen, og publikum kan se frem til høre Sebastian Band boltre sig i mange af de sidste 50 års største danske sange:

Når lyset bryder frem -Hvis du tror du er noget -Måske ku vi -Du er ikke alene -Romeo -Den lille malkeko - Stille før storm -Her er en sang -Dejlig indeni -Sommerfuglen -Lille hjertesang -Danser på vulkaner -Vårvise - Med dig hele vejen -Hodja fra Pjort -Fuld af nattens stjerner -Rose -Den sidste vals -80 ́ernes Boheme - Vindens glemte sange -Cirkusvognen -Nana-Og mange flere....

Sebastian vil blive flankeret af guitarist Nils Henriksen, der har medvirket i alle Sebastians bands siden 1973. Derudover består orkesteret af Michael Friis (bas og kapelmester), Klaus Menzer (trommer), Perry Stenbäck (guitar, strengeinstrumenter med mere), Misen Groth (sang), Gry Harrit (sang), Anne Seier (sang og perkussion) og Peter Dencker (keyboards, harmonika med mere).

Det er Søren Tullesen fra Kalundborghallernes Restaurant som er arrangør af koncerten med Sebastian, og han tilbyder, ud over god musik, også muligheden for at nyde en lækker buffet før koncerten.

Billetterne er sat til salg, måske en god julegaveide, eller bare en god gave til dig selv. Køb billetter, klik her

Julekoncert

Allerede nu på onsdag d. 9. december er der mulighed for rigtigt at komme i julestemning, når Anders Blichfeldt besøger Kalundborghallen med sin julekoncert ’Christmas Gospel’. Der er lagt op til ukristeligt meget god musik, fest og ballade.

Det er de store julesange i swingende gospel versioner, blues og rock’n roll – liv og glade dage – lige præcis som Anders aller bedst kan lide det!
Anders’ julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen, og der er stadig billetter til salg til onsdagens julekoncert, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0