AnnonceLuk annonce
Se det nye campus i Kalundborg

18-06-2021

Lørdag den 19. juni er det muligt at se det nye campus i Kalundborg. Både studerende, undervisere og lokale virksomheder står klar, og giver et indblik ind i de muligheder, som tilbydes i Kalundborg efter sommerferien.

Byggeriet er i fuld gang i Kalundborg. Når sommerferien er slut rykker både nuværende og kommende studerende ind i det nye campus, og derfor inviterer Absalon til et udendørs event, hvor man kan komme helt tæt på det nye campus.

“Vi glæder os virkelig meget til de nye omgivelser, som er snublende tæt på at være klar til os alle. Det har været en rygende udvikling for diplomingeniøruddannelserne i Kalundborg, siden de åbnede for få år tilbage, og det nye campus understreger kun, at udviklingen stadig foregår i højt tempo, og at der satses stort på både de nuværende og kommende studerende”, siger Conni Simonsen, centerchef for Engineering & Science i Absalon.

Studerende og virksomheder

På dagen er det muligt at tale med både studerende og undervisere. Men flere lokale virksomheder fra Kalundborg stiller også op, og kan fortælle mere om mulighederne ved diplomingeniøruddannelserne i Kalundborg:

“Der bliver rig mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål man har. Men man kan også bliver inspireret og se, hvad man kan bruge uddannelsen til hos virksomhederne. Der vil også være mulighed for at møde en af vores studerende, der er i praktik i en virksomhed og en eller flere dimittender fra vores første hold færdiguddannede.”, siger Conni Simonsen.

Event og corona

Hele eventet løber af stablen lørdag den 19. juni mellem 10:00 og 12:00, og følger selvfølgelig de gældende corona restriktioner:

“Det hele foregår udenfor og selvfølgelig med corona in mente. Det sagt, så glæder vi os virkelig til at kunne se interesserede og måske kommende studerende face to face, og ikke mindst vise det nye område og campus frem. Og så kan vi også samtidig vise det kommende Helix Lab, en bygning med yderligere muligheder, som ligger lige ved siden af og som også vil være repræsenteret på en stand. Så vi håber at se rigtig mange på lørdag”, siger Conni Simonsen.

Fakta:

Den 19. juni kl. 10-12.00 på campusbyggepladsen: Rynkevangen 21/Stejlhøj, 4400 Kalundborg

Da det stadig er en byggeplads, opfordrer vi til, at man tager tog til stationen 'Biotekbyen - Kalundborg Øst' eller benytter sig af parkeringspladserne over for denne station, som ligger i gåafstand fra byggepladsen. Vær opmærksom på at vejen med station og campus pt. hedder Stejlhøj eller Rynkevangen afhængigt af, hvor du kommer kørende fra.

Adresse: ad Stejlhøj eller Rynkevangen, 4400 Kalundborg (Kig efter byggepladsen!)


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0