AnnonceLuk annonce
Satser på salg af maling til privatkunden

14-05-2021

Per Albert Hektoft, indehaver af ProPainting på Flakagervej, her med Jotuns træbeskyttelse Demidekk. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Farvehandelen ProPainting på Flakagervej i Kalundborg har bygget forretningen om og satser fremover meget mere på privatkunderne. Jotun er ny leverandør

Per Albert Hektoft, indehaver af ProPainting i Kalundborg har hidtil været mest fokuseret på B2B (Business-to-business) malere og håndværkere og et lille salg til private, det bliver der nu lavet om på.

Forretningen på Flakagervej er nu bygget om. Omkring det halve af den store farvehandel rummer nu maling og inspiration til den private kunde, mens resten af forretningen er forbeholdt det professionelle marked.

Det er maling og andre produkter fra firmaet Jotun som der nu er lavet en samarbejdsaftale med, et produkt som i følge Per Albert Hektoft vil løfte forretningen.

”Jeg har i en lang årrække været engros mand og ikke slået så meget på detailsalg, men det ændrer vi på nu, hvor vi løfter forretningen med detailserien fra Jotun,” fortæller Per Albert Hektoft, og fortsætter, ”Jotun er et eksklusivt produkt, som præsenterer sig godt med en lang række specielle produkter som fx kalkmaling, vi har fået et produkt som er helt unikt.”

En helt ny stor farvevæg er er del af det nye Jotun koncept. Her er farveprøverne håndmalet og de prøver som kunden kan få med hjem, er væsentligt større end hvad man ellers er vandt til, faktisk er det muligt også at købe farveprøverne for et beskedent beløb i store ark.

”Der er et stort marked for Jotun i Kalundborg, også fordi mærket før har været i byen, Jotun står for høj kvalitet og branding og på de 14 dage hvor vi har haft produktet på hylderne har vi allerede solgt godt, så vi forventer og meget af den nye afdeling med salg til privatkunden,” fortæller Jack Egebjerg, butikschef i ProPainting

Nyt er også en helt ny avanceret blandemaskine som kan tone malingen i lige den farve kunden ønsker, der er også tilsluttet et såkaldt spektrofotometer til den nye blandemaskine som kan analysere farver, så ønsker kunden en maling som er helt samme farve som fx en pude, så klarer ProPainting også det.

Lige nu er der også fokus på træbeskyttelse, og her er Jotuns Demidekk serie på hylderne hos ProPainting.

ProPainting vil senere på året også få hele Jotuns professionelle serie til malere og håndværkere.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0