AnnonceLuk annonce
Online nørd ansat i reklamebureau

03-01-2017

Marie Louise Foersom er nyansat hos Reklameservice til online markedsføring. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Online markedsføring, skal - skal ikke? - Jo, du skal! - Men i den rette kombination, det mener ReklameService i Kalundborg, og har derfor ansat en ny medarbejder til at hjælpe kunderne med markedsføring på internettet.
Mange kender godt til vigtigheden af online markedsføring, men kan ikke rigtig komme i gang med det. Men nu er der hjælp at hente hos det lokale reklamebureau ReklameService, de har nemlig lige ansat Marie Louise Foersom til at varetage alt indenfor området.

Jeg er uddannet bachelor i International Sales and Marketing Management, og jeg brænder for alt indenfor online markedsføring - jeg er nok lidt af en online-nørd, på den gode måde", siger Marie Louise Foersom, og fortsætter, ”der er kun én ting at sige - "kom ind i kampen!” og her gælder det om ikke at skyde med spredehagl, men finde den rette kombination i brugen af sociale medier, online annoncering, email-marketing, det helt rigtige sælgende indhold m.v.”.

De fleste ved godt, at vejen til øget synlighed og dermed øget salg er online tilstedeværelse, men tiden kan være knap. Det er tidskrævende at vedligeholde facebookprofilen, holde hjemmesiden ajour, sende nyhedsbreve ud, lægge billeder på Instagram og samtidig servicere sine kunder på bedste vis. Og nå ja, sørge for at hjemmesiden hele tiden ligger i toppen på Google. Mange taber pusten, inden de rigtig kommer i gang, men det er her, det virkelig kan betale sig at få en snak med Marie Louise Foersom. Hun ved, hvor der skal satses - og kan finde den kombination af online medier, der passer til virksomheden.

30 år med Reklameservice

Reklameservice havde flere ting at markere i forbindelse med årsskiftet, ud over at Marie Louise Foersom er blevet ansat, så er det faktisk 30 år siden at Erik Johnsen startede Reklameservice, 30 år med alle former for markedsføring og reklamer for firmaer, kommuner, institutioner i en branche som i den grad har forandret sig. For 30 år siden var der nok ingen som tænkte så meget på internettet, men Reklameservice har formået at følge med tiden og tilbyder alle former for markedsføring til deres kunder, og nu også online markedsføring.

Erik Johnsen er selvfølgelig stadig aktiv på fuld tid, og har sikret fremtiden i firmaet ved, for to år siden, at sælge en del af Reklameservice til medarbejderne Tina Madsen og Pia Grasson.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0